Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Creditul Latte de la Moldova Agroindbank devine mai accesibil, cu o dobândă mai mică

Creditul Latte de la Moldova Agroindbank devine mai accesibil, cu o dobândă mai mică Sursa foto: maib.md

Pentru a fi în pas cu tine și nevoile tale, dar și pentru că te înțelege, Moldova Agroindbank a lansat o promoție specială, care îți oferă posibilitatea de a obține creditul de consum Latte, cu o reducere de 3 puncte procentuale la dobânda anuală.

Astfel, până la 31 martie a.c., în cadrul campaniei ”Un latte bun pentru visuri mărețe” poți accesa un împrumut, în valoare de până la 800 mii de lei, pe un termen de până la 7 ani, cu o dobândă extrem de atractivă – doar 7% anual.

Ai planuri măreţe, o istorie creditară bună şi un imobil în proprietate într-o localitate urbană – creditul Latte e pentru tine! Primești o sumă mare, asigurată cu gaj.

Creditul Latte este soluția perfectă, dacă ai nevoie rapid de bani pentru a procura un autoturism, a schimba mobila în casă sau pentru a realiza alt vis îndrăzneț.

Dobânda anuală efectivă (DAE) sau costul total al creditului Latte variază în funcţie de suma şi perioada de rambursare a creditului. De exemplu, dacă vei lua 100 de mii de lei, pe un termen de 7 ani, vei restitui lunar circa 1917 de lei.

Oferta bună vine la pachet cu un card din colecția exclusivă GAMA cu o linie de credit revolving, în sumă de 10 mii de lei, care îți oferă un pachet de avantaje, printre care cashback garantat de MAIB, în valoare de 0,5% din suma tranzacției sau cashback de până la 10% de la partenerii noștri.

Cu creditul Latte de la Moldova Agroindbank este foarte simplu să-ți realizezi planurile ambițioase.

Împrumutul face parte din colecția de credite cu aromă de cafea, oferite de Moldova Agroindbank persoanelor fizice: Espresso, Espresso Plus, Frappe și Cappuccino.

Pentru comoditate, propunem să accesezi calculatorul de credite: creditemaibune.md/promo, care îți va calcula automat rata lunară, după ce vei selecta suma și perioada de creditare. Tot aici poți completa online cererea pentru credit, iar noi te vom suna pentru o consultație individuală.

Sursa: maib.md

Noutăți similare