Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Clienții ProCredit Bank, persoane fizice, acum pot efectua tranzacții în valută străină la bancomatele din zonele 24/7

Clienții ProCredit Bank, persoane fizice, acum pot efectua tranzacții în valută străină la bancomatele din zonele 24/7 Sursa foto: procreditbank.md

ProCredit Bank continuă să-şi lărgească spectrul de servicii bancare oferite clienţilor săi, deţinători ai cardurilor bancare atît pentru Persoane Fizice cît şi Clienţi Business, în cadrul Zonei de Autodeservire 24/7.

De această dată ProCredit Bank oferă clienţilor – Persoane Fizice, posibilitatea de a executa operaţiuni de depunere sau retragere prin intermediul bancomatelor nu doar in lei moldoveneşti, dar şi în valută străină: Dolari SUA şi EURO. În cazul completării sau retragerii de numerar într-o valută diferită de valuta contului, ATM – ul va efectua operațiunea de convertire astfel încît completarea va avea loc în valuta contului, iar retragerea in valuta selectată de către client.

Prin extinderea spectrului de servicii în cadrul Zonei de Autodeservire 24/7, ProCredit Bank oferă clienţilor săi, eficiență sporită la efectuarea tranzacţii ordinare cum ar fi depuneri sau retrageri care pot fi executate în orice moment al zilei.

Inaugurarea Zonei de Autodeservire 24/7 a avut loc în noiembrie 2015. În acest mod ProCredit Bank a implementat un nou concept modern de deservire care reprezintă şi o inovaţie pe piaţa bancară din Republica Moldova. Ulterior au fost deschise şi lucrează 13 astfel de Zone de Autodeservire 24/7: 7 în Chişinău şi 6 în regiuni.

ProCredit Bank dezvoltă în permanenţă spectrul de servicii bancare pe care le oferă clienţilor săi prin intermediul Zonei de Autodeservire 24/7, iar în curînd vor fi lansate şi noi servicii destinate Clienţilor Business.

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare