Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Clienții Moldindconbank aleg Smart Banking

Clienții Moldindconbank aleg Smart Banking Sursa foto: micb.md

Încă o performanță atinsă de Moldindconbank și clienții săi - la finele lunii august 2017, banca a înregistrat 100.000 de utilizatori ai serviciilor de deservire la distanță Web Banking și Mobile Banking.

Moldindconbank este lider incontestabil în domeniul cardurilor bancare și implementarea celor mai inovative servicii electronice, oferind clienţilor săi flexibilitate şi noi oportunităţi în utilizarea cardului bancar, fără a apela la ghişeele Băncii. Inovațiile lansate de Bancă în ultimii ani, au fost înalt apreciate de către experți în domeniu și sistemele de plăți VISA International și Mastercard Worldwide.

Mai mult, banca tinde să devină nu doar un furnizor de servicii bancare, dar și un partener de încredere în viața de zi cu zi a clienților săi, punându-le la dispoziție posibilităţi unice:

Fidelitatea clienților și dedicarea echipei Moldindconbank poziționează banca în fruntea sistemului bancar în domeniul cardurilor bancare, deținând cota de 36% din numărul total de  carduri bancare puse în circulaţie în RM.

Viitorul aparține celor care aleg Smart Banking! Vă invităm în oficiile Moldindconbank pentru a vă oferi cel mai sigur și comod instrument de plată – cardul Moldindconbank.

Sursa: micb.md

Noutăți similare