Azi: € 21,2165 lei 0,2508 $ 17,7805 lei 0,0631
Mâine: € 21,3267 lei 0,1102 $ 17,8952 lei 0,1147

Clienţii MAIB au economisit peste 764 mii lei efectuând plăţi prin intermediul programului Pay&Save

Clienţii MAIB au economisit peste 764 mii lei efectuând plăţi prin intermediul programului Pay&Save Sursa foto: maib.md

Achiți cumpărăturile cu cardul și primești banii înapoi! Clienţii MAIB au economisit peste 764 mii lei, efectuând plăţi prin intermediul programului Pay&Save.

Pentru clienții BC “Moldova Agroindbank” S.A. și Pay&Save a devenit deja o tradiție plăcută să facă cumpărături, având parte de surprize care bucură ochii și umplu buzunarele. Lansat 4 ani în urmă, primul serviciu de cashback din Republica Moldova se bucură şi astăzi de popularitate în rândul deținătorilor de carduri MAIB.

În prezent, proiectul Pay&Save numără peste 150 de parteneri de la care poți obţine o reducere manifestată prin restituire de bani după achiziție, în cazul achitării cumpărăturilor cu cardul MAIB. Proiectul Pay&Save este extins în 600 de puncte comerciale pe următoarele categorii: servicii, hoteluri și restaurante, frumusețe și sănătate, reparații, mobilă, auto și shopping.

Dacă tot vorbim de cifre și bani, MAIB și Pay&Save, în semn de loialitate și fidelitate în raport cu partenerii și clienții săi, vă prezintă rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat în anul 2016. Astfel, timp de un an, au fost înregistrate 90.768 de tranzacții în valoare totală de 35,8 milioane de lei. În urma tranzacțiilor, clienții MAIB, care au efectuat plățile prin intermediul programului Pay&Save, au economisit 764 260 lei.

Iată care sunt top 10 parteneri ai programului Pay&Save, unde clienții MAIB au efectuat cele mai multe cumpărături:

Programul de loialitate Pay&Save este dedicat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Lunar, Pay&Save completează lista partenerilor şi vine cu oferte noi. Lista completă a partenerilor Pay&Save şi valoarea cashback-ului oferit de către fiecare partener este disponibilă pe pagina online www.paysave.md.

Sursa: diez.md

Noutăți similare