Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Cei mai buni sportivi ai țării – premiați în cadrul Cinei Olimpice

Cei mai buni sportivi ai țării – premiați în cadrul Cinei Olimpice Sursa foto: maib.md

De circa trei decenii maib susține performanța sportivă și olimpicii țării

Cei mai buni dintre cei mai buni sportivi din Republica Moldova, care ne-au dus faima peste hotarele țării și au cucerit victorii, arborând drapelul țării la jocurile olimpice, campionatele mondiale, europene și nu doar, au fost premiați de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova (CNOS) pentru succesele anului 2022.

Premierea și aplaudarea performanțelor au avut loc în cadrul Cinei Olimpice, eveniment care a adunat sportivi, antrenori, demnitari și jurnaliști pentru a celebra spiritul și valorile olimpice, maib susținând evenimentul și fiind alături de sportivii de performanță ai țării de circa trei decenii.

Pentru tot sprijinul pe care maib l-a oferit și continuă să-l ofere pentru susținerea mișcării olimpice și a performanțelor sportivilor moldoveni, în cadrul Cinei Olimpice banca a primit un premiu special în semn de gratitudine.

Nicolae Juravschi, Președintele CNOS din Republica Moldova, Campion Olimpic:

„Pentru a-și continua misiunea, CNOS are nevoie de susținerea mediului de afaceri, a partenerilor care împărtășesc împreună cu sportivii valorile olimpice de excelență, prietenie și respect. Cina Olimpică este o ambianță propice pentru a exprima mulțumire agenților economici care susțin sportivii noștri.

Familia Olimpică apreciază în mod deosebit colaborarea cu maib. CNOS înregistrează cel mai longeviv parteneriat cu cea mai puternică bancă, promovând sportul și mișcarea olimpică în țară.  Cu o deosebită plăcere constat că și angajații maib duc un mod activ de viață și practică cu regularitate sportul, învățând să se autodepășească și să tindă să fie cei mai buni.”

Canotorul Serghei Tarnovschi a fost desemnat ”Cel mai bun sportiv al anului 2022”, acesta cucerind medalia de aur la Campionatul Mondial din Canada, iar luptătoarea Anastasia Nichita a primit titlul de ”Cea mai bună sportivă a anului 2022”, aceasta obținând patru victorii la Campionatul Mondial de atletism în sală pentru seniori de la Belgrad în categoria de greutate 59kg.

Iulia Bogușevschi, Șef Comunicare Corporativă, maib:

„Pentru maib este o bucurie să susțină drumul spre performanță al sportivilor țării, să investească în educația și pregătirea viitorilor campioni, precum și să contribuie la promovarea mișcării olimpice și a modului activ și sănătos de viață în societate. Mulțumim Comitetului Național Olimpic și Sportiv pentru parteneriat și, în mod special, mulțumim întregii comunități sportive, care a cucerit podiumurile olimpice, făcând să răsune imnul Republicii Moldova la diverse competiții internaționale”. 

 

Concomitent, în cadrul evenimentului Comitetele Naționale Olimpice din Moldova și România au semnat un acord de colaborare pentru următorii patru ani, acesta incluzând un plan de susținere reciprocă în vederea pregătirii către Olimpiada de la Paris din 2024 și promovarea sportului în Republica Moldova și România.

Despre maib

Maib promovează spiritul sportiv şi valorile olimpice în Moldova, contribuie la popularizarea sportului şi a modului activ şi sănătos de viaţă, sprijinind mai multe proiecte şi activităţi din acest domeniu. De aproape 30 de ani, banca este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanţe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităţilor interne formate din angajaţi ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergători), maib îşi propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viaţă şi activ la superlativ.

Sursa: maib.md

Noutăți similare