Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cei mai buni angajați maib ai trimestrului IV 2022, premiați pentru excelență și dedicare

Cei mai buni angajați maib ai trimestrului IV 2022, premiați pentru excelență și dedicare Sursa foto: maib.md

Oamenii maib sunt una dintre cele mai valoroase resurse pe care le are banca. Acești oameni talentați și harnici aduc o contribuție inestimabilă marii comunități maib, prin munca lor dedicată și perseverența lor neobosită.

Ei creează, inspiră și simplifică, aduc plus-valoare echipelor din care fac parte și sunt ambasadori ai brandului maib.

Recent, 45 de angajați din diferite raioane și localități ale țării care s-au remarcat în lunile octombrie, noiembrie și decembrie au fost premiați în cadrul evenimentului ”Cel mai bun angajat al trimestrului IV 2022” pentru performanțele obținute, primind trofeul de excelență alături de un certificat valoric.

“La drept vorbind îmi doream să obțin aprecierea de cel mai bun angajat al trimestrului încă de când a fost lansat concursul. Mă bucur că într-un final am reușit să-l obțin și nu de unul singur, ci datorită echipei. De aceea vreau să spun un mare MULȚUMESC celei mai creative și ambițioase echipe, precum și liderilor acestei echipei pentru încredere, pentru generozitatea cu care investesc în profesionalismul nostru și pentru încurajare”, a menționat Andrei Ostrovschii, premiant în cadrul Galei.

“Sunt fericită și transmit un sincer mulțumesc pentru aprecierea rezultatelor obținute prin dedicație și perseverență. Cu adevărat am depus mult efort și inspirație în tot ceea ce fac. Această recunoaștere mă motivează spre atingerea scopurilor setate. Împreună cu echipa împărtășim și prețuim valorile maib și lucrăm să ne realizăm toate planurile!”, a declarat Daria Ermicev, premiantă în cadrul Galei.

Sursa: maib.md

Noutăți similare