Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cea de-a treia ediție a programului de internship de la maib: creează, inspiră, simplifică alături de profesioniștii din banking

Cea de-a treia ediție a programului de internship de la maib: creează, inspiră, simplifică alături de profesioniștii din banking Sursa foto: maib.md

Maib anunță lansarea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a programului de internship, o oportunitate excepțională pentru studenții talentați și ambițioși de a-și dezvolta abilitățile profesionale și de a obține experiență practică într-un mediu bancar dinamic și o companie agile.

În cea de-a treia ediție, maib oferă un spectru larg de domenii pentru internship, care includ UI/UX designer, QA Automation Engineer, iOS/Android Developer, asistent Agile Coach, manager comunicare externă, content manager, specialist evaluare bunuri, expert customer experience, contabil analist, expert colectare datorii, manager vânzări B2B.

Detaliile programului sunt pe cât de interesante, pe atât de importante.

Începând cu 1 august și până la 30 septembrie este deschisă perioada de înscriere! Așadar, dacă ești un student pasionat și dornic să-ți dezvolți abilitățile în domeniul bancar, maib te încurajează să te înscrii în programul de internship aici.

Urmează o etapă plină de provocări - concursul de selecție, care se va desfășura în perioada 18 septembrie - 2 octombrie. Vor fi selectați cei mai creativi și inovatori candidați, cei care să-și aducă un aport semnificativ în echipa maib.

Pe 3 octombrie, vor fi desemnați finaliștii - cei mai promițători studenți care vor avea oportunitatea de a-și dovedi abilitățile și de a lucra împreună cu echipa maib în perioada 9 octombrie 2023 - 9 martie 2024. Da, ai auzit bine! O experiență de 6 luni, plină de învățare și creștere profesională, în care vei avea ocazia să lucrezi în diferite departamente maib și să fii mentorat de profesioniști de top.

Însă aventura nu se oprește aici! Începând cu 1 decembrie 2023 și până la 1 martie 2024 participanții în programul maib de internship vor avea ocazia să lucreze în echipă și să se implice în proiecte de grup, cu accent pe dezvoltarea unui produs sau serviciu inovator în domeniul bancar. Cel mai bun proiect va fi prezentat managementului maib, iar posibilitățile de implementare vor fi evaluate în detaliu.

Și pentru a susține această călătorie de dezvoltare profesională, fiecare stagiar va beneficia de o bursă lunară. De asemenea, va primi gratuit un card bancar.

Stagiile de internship vor avea loc în locațiile maib din Chișinău, oferind un cadru profesional și oportunitatea de a interacționa cu experți din domeniul bancar.

Fii parte a celei mai bune echipe de banking din țară!

Despre maib

Maib, banca comercială nr.1 în Republica Moldova, este în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Totodată, maib este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere.

Din dorința de a pregăti generații tinere de specialiști pentru sectorul financiar-bancar al țării, oferindu-le posibilitatea să-și dezvolte o carieră de succes acasă, maib organizează lecții publice pentru studenții Academiei de Studii Economice din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei și alte instituții de studii superioare din țară, în cadrul acordurilor de parteneriat lansate pentru implementarea în comun a unei serii de proiecte academice, de cercetare şi educaţionale.

Sursa: maib.md

Noutăți similare