Azi: € 19,3586 lei 0,0513 $ 17,7675 lei 0,0153

Călătoria maib agile WoW continuă. A fost dat startul instruirilor pentru membrii celor trei noi orchestre care se vor lansa la finele lunii noiembrie

Călătoria maib agile WoW continuă. A fost dat startul instruirilor pentru membrii celor trei noi orchestre care se vor lansa la finele lunii noiembrie Sursa foto:

Maib continuă parcursul anunțat de transformare agile. Celor 4 orchestre lansate în edițiile I și II li se vor alătura în câteva săptămâni trei noi orchestre:

  • Retail Payments Orchestra, lider de orchestră Alexei Panin
  • Retail Segment Orchestra, lideră de orchestră Anna Russu
  • Business Banking Daily Banking Orchestra, lideră de orchestră Corina Ciurea-Samanati

Până la lansarea oficială, membrii orchestrelor noi formate vor fi implicați în instruiri cu experți locali și internaționali, care îi vor familiariza pe angajații maib cu noua manieră de activitate, cu instrumentele și aplicațiile care vor fi utilizate, cu ceremoniile specifice cadrului de lucru agile adoptat de bancă, precum și noua terminologie.

Cei circa 120 de angajați din noile orchestre formate sunt reprezentanți din diverse subdiviziuni (specialiști IT, digital, manageri vânzări, manageri riscuri, manageri produse, analiști, brand manageri), care vor aplica noile metode de lucru pentru plus de rapiditate, flexibilitate, dezvoltarea capacităților inovative și crearea de produse, servicii și experiențe de nivelul următor.

Doina Fetco, Șef al Centrului de Competențe Agile maib:

„Sunt entuziasmată să spun „Bun venit în călătoria agile” pentru încă trei orchestre maib gata să îmbrățișeze noul stil de lucru, să-și redescopere potențialul creativ și să livreze soluții create pentru clienții noștri în stil agile. Pentru Echipa de Transformare aceasta ediție este una destul de provocatoare din mai multe considerente și anume: numărul colegilor care vor intra în aceste 3 noi orchestre este dublu comparând cu cele două lansări anterioare; este prima ediție când ne-a reușit să aducem trainerii internaționali la Chișinău, astfel cea mai mare parte din instruiri va fi offline și asta, cu siguranță, va aduce mult mai mult impact pozitiv. Totodată, este prima ediție când echipa Agile Coach maib va livra o parte din instruiri, or pentru asta a fost nevoie de o pregătire specială”

De ce maib a inițiat implementarea agile?

Există mai multe motive care au determinat banca să inițieze transformarea agile. Iată doar câteva:

"Lumea se schimbă în ritm amețitor și e necesar să ne schimbăm și noi, să fim agili, flexibili, astfel încât să putem fi mereu orientați către clienți, răspunzând așteptărilor și necesităților lor.

Progresul tehnologic, fintech ne motivează să accelerăm, să dezvoltăm și inovăm.

„Războiul talentelor”, dacă ne dorim să atragem și să păstrăm cei mai buni angajați – e necesar să le oferim un model de lucru inovativ și experiențe profesionale extraordinare, iar agile WoW este una dintre ele."

Maib devine agile!

Noutăți similare