Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

BCR Chișinău lansează un website nou

BCR Chișinău lansează un website nou Sursa foto: bcr.md

Cu ocazia aniversării celor 18 ani de activitate pe piața bancară din Republica Moldova, BCR Chișinău a lansat o nouă versiune a website-ului www.bcr.md. Prin această modalitate de comunicare, cu arie de acoperire internațională, BCR Chișinău vine mai aproape de clienții săi oferindu-le următoarele avantaje:

  • Un design modern și funcționalități inovatoare;
  • Accesibilitate prin adaptarea site-ului pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop);
  • O structură similară pentru toate băncile din ERSTE Group;
  • Comoditatea navigării pe pagina web utilizând modulul de căutare;
  • Simplitatea și relevanța conținutului pentru necesitățile clienților.

Realizarea noului website face parte dintr-un proiect lansat de ERSTE Group la care au aderat toate subsidiarele. Scopul proiectului este de a remodela site-urile băncilor pentru a crea o interfață prietenoasă și de a face comunicarea mai eficientă.

BCR Chișinău vă invită să accesați www.bcr.md pentru a beneficia de o experiență nouă în domeniul tehnologiilor avansate. Sugestiile privind îmbunătățirea acestei pagini sunt binevenite și pot fi furnizate la adresa [email protected].

Reamintim că Banca Comercială Română Chișinău S.A., având ca acționar unic Banca Comercială Română S.A. (România) și-a început activitatea la 22 octombrie 1998 ca bancă universală, fiind una din primele bănci cu capital străin cu prezență în Republica Moldova. În anul 2005 Banca Comercială Română S.A. a devenit membru al unui grup financiar lider în Europa Centrală și de Est, ERSTE Group, care are peste 46.500 de angajați și deservește peste 15.8 milioane de clienți în cadrul a 2.800 de subsidiare din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia).

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...