Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

BCR Chișinău face primul pas cu oferta de liberă alegere a cardului salarial

BCR Chișinău face primul pas cu oferta de liberă alegere a cardului salarial Sursa foto: bcr.md

Libera alegere a instituției financiare de către salariat pentru încasarea salariului a devenit o necesitate, implementarea căreia va contribui la consolidarea eforturilor pentru redobândirea încrederii în sistemul bancar, asigurarea transparenței și dezvoltarea unor relații durabile. Munca unui salariat trebuie să fie răsplătită nu doar cu bani, dar și cu libertatea acordată de angajator pentru alegerea de către salariat a serviciilor bancare care corespund necesităților acestuia.

BCR Chișinău vine cu o abordare flexibilă a subiectului respectiv prin crearea unor condiții avantajoase pentru persoanele fizice care doresc să primească salariul pe Cardul salarial SMART BCR, card de plată care nu este atașat unui proiect salarial. Astfel, orice persoană fizică poate beneficia de posibilitatea de a selecta independent serviciile financiare de care are nevoie, de a profita de oportunitățile de economisire și/sau finanțare, de a evalua și compara calitatea/prețul ofertelor și de a lua propriile decizii.

BCR Chișinău lansează Cardul salarial SMART BCR, prin care oferă clienților săi posibilitatea să încaseze salariul beneficiind de comisioane similare celor aferente proiectelor salariale.

Avantajele Cardului salarial SMART BCR:

  • ZERO comision pentru emiterea/reemiterea cardului de plată;
  • Fără depunerea sumei minime inițiale;
  • Fără sold minim blocat în contul de card;
  • ZERO comision pentru administrarea lunară a cardului de plată;
  • ZERO comision pentru încasarea salariului pe card prin transferul efectuat de angajator din contul curent deschis la orice bancă din Republica Moldova;
  • ZERO comision pentru alimentarea cardului/ retragere de numerar la ghișeele/ ATM-urile BCR Chișinău;
  • ZERO comision pentru efectuarea plăților la comercianți;
  • Termen extins de utilizare a cardului de plată de 36 luni;
  • Dobândă pentru resursele acumulate în contul de card.

Adițional, pentru gestionarea comodă și sigură a resurselor financiare, clienții pot opta și pentru serviciile atașate contului de card – 24 Banking și SMS Notification.

Mai multe detalii privind Cardul salarial SMART BCR pot fi accesate pe site-ul www.bcr.md sau obținute la nr. de telefon +373 22 85 25 55 serviciul InfoBCR.

Banca Comercială Română Chișinău S.A. este parte a grupului ERSTE, unul din principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală și de Est, cu peste 49.500 de angajați care deservesc peste 17 milioane de clienți în cadrul a 3.100 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia).

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...