Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto) BCR Chișinău a deschis o nouă agenție pe strada Grigore Ureche din Chișinău

(foto) BCR Chișinău a deschis o nouă agenție pe strada Grigore Ureche din Chișinău Sursa foto: bancamea.md

Începând cu 2 iunie 2014 BCR Chișinău a deschis o nouă agenție amplasată în mun. Chișinău pe strada Grigore Ureche 14. Agenția deservește preponderent persoanele fizice, solicitanți de servicii oferite de Secția Consulară a Ambasadei României din Chișinău, care vor putea efectua plăți și schimb valutar în noua unitate a băncii.

Astăzi, 16 iunie 2014, agenția a fost inaugurată oficial în prezența Excelenței Sale Domnul Marius Lazurca, Ambasadorul României în Republica Moldova, a Doamnei Carmen Nicolae, coordonator al Secției consulare și a Domnului Juan Luis Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău, reprezentanților mass-media și altor invitați.

”Prin deschiderea Agenției nr. 1 a BCR Chișinău din str. Gr. Ureche 14, mun. Chișinău, oferim solicitanților de servicii ai Secției consulare a Ambasadei României o modalitate comodă de achitare a taxelor consulare. Astfel, clienții noștri vor beneficia de condiții optime și vor economisi timp în efectuarea plăților chiar în apropierea sediului Secției consulare. Parteneriatul încheiat cu Ambasada  României vine să satisfacă cerințele cetățenilor de a fi deserviți operativ și calitativ, fiind o colaborare avantajoasă pentru toate părțile implicate”, a declarat Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău S.A.

”Sunt foarte bucuros că parteneriatul dintre Ambasada României și BCR dă noi roade, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova. E o nouă dovadă a preocupării noastre comune, a Ambasadei și BCR, de a oferi servicii cu adevărat europene celor care ne trec pragul”, a declarat Excelența Sa, Domnul Marius Lazurcă, Ambasadorul României în Republica Moldova.

Agenția nr.1 a BCR Chișinău este deschisă publicului de luni până vineri, intre orele 08.15-16.00. Pentru comoditatea clienților în cadrul agenției este deschis și un punct de schimb valutar.

Sursa foto: bancamea.md

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...