Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

BCR Acasă Plus – prima ipotecă cu adevărat flexibilă din Republica Moldova

BCR Acasă Plus – prima ipotecă cu adevărat flexibilă din Republica Moldova Sursa foto: bcr.md

BCR Chișinău a lansat noul produs de creditare BCR Acasă Plus, prima ipotecă cu adevărat flexibilă de pe piața de credite din Republica Moldova, care oferă condiții avantajoase și soluții de creditare inovative pentru fiecare client.

Ipoteca Flexibilă BCR Acasă Plus oferă:

  • Plafon de creditare aprobat pentru credite ipotecare și pentru credite de consum;
  • Posibilitatea reutilizării sumelor deja rambursate – poți solicita oricând finanțare adițională în limita plafonului;
  • Decizii rapide de finanțare;
  • Termen maxim de 300 luni;
  • Cheltuieli de asigurare și evaluare a imobilului acoperite de bancă;
  • Contractul de ipotecă se constituie doar la momentul aprobării plafonului, acordările ulterioare din plafon nu necesită efectuarea formalităților la notar.

Creditul imobiliar BCR Acasă Plus este oferit la o rata flotantă de doar 5.95%, care include costurile de evaluare și asigurare ale imobilului, cu un indicator DAE avantajos de 8.4%. De exemplu, pentru un împrumut în valoare de 500.000 de lei moldovenești, pe un termen de 15 ani, vei avea de achitat în total 863.582.42 de lei moldovenești. Această sumă include și comisionul de acordare de 0.5%, dar și comisionul de gestiune lunară de 0.17%, rata lunară fiind de 4.783.80 lei.

Pentru creditele de consum contractate în cadrul plafonului, se aplică o rată flotantă a dobânzii de 9.95%, fără aplicarea comisioanelor de gestiune. Creditele acordate la card sunt lipsite de comisioanele de analiză și acordare. Pentru un credit în sumă de 200.000 de lei moldovenești, pe o perioadă de 60 de luni, DAE constituie 10.4%, iar valoarea totală plătibilă este de 254.669.41 de lei moldovenești, rată lunară fiind de 4.244.49 de lei.

Împrumutul nu este supus riscului valutar și poate fi gestionat rapid și comod, prin vizualizarea graficului de plată din aplicația 24 Banking. Totodată, atenționăm că, contractarea unui împrumut BCR Acasă Plus, implică responsabilitatea clientului de rambursare a acestuia.

Cu BCR Acasă Plus ești sigur de investiția ta.

Află mai multe detalii despre BCR Acasă Plus și condițiile de creditare pe bcr.md.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...