Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Automobilele din Moldova - acum pe o singură platformă

Automobilele din Moldova - acum pe o singură platformă Sursa foto: drivehub.md

Dacă te gândești că pentru a alege automobilul mult dorit e necesar să vizitezi parcările specializate, să accesezi multiple site-uri auto dedicate, să aloci mult timp și efort, probabil încă nu știi despre DriveHub.md.   

Confortul și economisirea timpului sunt caracteristicile de bază ale platformei DriveHub.md, care pe lângă acestea oferă utilizatorilor o serie de instrumente și facilități unice:

Peste 30 de dealeri auto, peste 7000 de oferte

Atât ofertele de la dealerii oficiali, cât și cele de la parcările auto pun la dispoziția utilizatorilor o gamă variată de automobile în conformitate cu orice buget, cerințe și dotări. De menționat că anunțurile din toate categoriile de automobile sunt actualizate zilnic și conțin absolut toată informația necesară pentru potențialii cumpărători.

Funcțional exclusiv accesibil gratuit

Platforma DriveHub se deosebește esențial prin funcționalul ultramodern, dar și prin disponibilitatea instrumentelor gratuite. Astfel, pentru toți utilizatorii este disponibil gratuit serviciul de evaluare online a automobilului personal. Odată ce sunt introduse toate caracteristicile, pe ecran va fi afișat prețul mediu de piață pentru automobilul respectiv. Serviciul respectiv protejează cumpărătorii de la achiziționarea unui automobil la un preț ridicat și, totodată, le asigură vânzătorilor stabilirea unui preț rezonabil.

Mai mult decât atât, în cadrul platformei sunt adunate liste cu stații de deservire tehnică, spălătorii auto și vulcanizare, amplasate pe harta interactivă. Este suficient să bifezi serviciul necesar și harta va afișa cele mai apropiate puncte unde poți spăla sau repara automobilul.

De menționat că în cadrul platformei este disponibil blogul specializat, cu informații actualizate din domeniul auto, curiozități, sfaturi, interviuri cu persoane notorii din domeniul auto, iar mai nou include rute pentru excursii de weekend.

Gestionare confortabilă a anunțurilor

Pentru confortul utilizatorilor, platforma permite salvarea ofertelor cu automobilele selectate, după care aceasta va expedia în regim automat notificări în cazul modificării prețului. Mai mult decât atât, este accesibil și serviciul de salvare a filtrelor de căutare selectate. Acum nu mai este nevoie de a le seta la fiecare accesare. Totodată, oportunitatea de a compara automobilele din anunțurile salvate economisește considerabil timpul necesar pentru a face alegerea corectă.

Transparența financiară

În cadrul fiecărui anunț este accesibil calculatorul online de leasing, care în doar câteva clickuri afișează pe ecran suma maximală a leasingului, în funcție de rata inițială și perioada de rambursare. Totodată, aici fiecare utilizator poate solicita o consultație telefonică apăsând doar un buton.

Accesează platforma DriveHub.md pentru a descoperi o nouă experiență și pentru a fi mereu la curent cu domeniul auto.

DriveHub – lumea auto într-un click.

Sursa: drivehub.md

Noutăți similare