Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

Ai nevoie de un card bancar? Maib ți-l livrează gratuit, oriunde în Moldova

Ai nevoie de un card bancar? Maib ți-l livrează gratuit, oriunde în Moldova Sursa foto: maib.md

Aplică acum pentru orice card maib și îl primești gratuit, prin curier, oriunde în Republica Moldova*. Oferta este valabilă până pe 1 aprilie 2022, astfel încât fiecare client să beneficieze de maximum siguranță și confort.

Cardul bancar, care corespunde necesităților tale, poate fi comandat la orice sucursală maib sau prin aplicația mobilă maibank și rapid va ajunge în portmoneul tău. Pentru siguranţa banilor din cont, cardul este livrat inactiv şi fără codul PIN, pe care îl vei seta de sine stătător la cel mai apropiat bancomat maib.

Serviciul de livrare gratuită este disponibil pentru cardurile emise cu PIN by SMS: gama start, gama universal, gama premium, Libercard Mastercard Gold, Visa Gold, VISA Platinum, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite, Visa Classic Avanti, AMEX GREEN și AMEX GOLD.

Utilizezi maibank? Deschide un card simplu şi rapid, în câteva click-uri, direct din aplicaţie:

  1. click pe opțiunea: „Deschide un card nou” şi selectează cardul dorit din lista cardurilor disponibile;
  2. selectează serviciul „Livrare card”, indicând adresa la care vrei să primești cardul.

Dacă nu ai un card maib, e momentul potrivit să faci o vizită scurtă la orice sucursală. Pentru aceasta:

  1. programează-ţi online vizita prin intermediul aplicației Earlyone, pe care o poţi descărca din Play Store sau App Store.
  2. vino la maib o singură dată cu buletinul de identitate, conform programării prealabile, și semnează documentele pentru emiterea cardului.

Pentru mai multe detalii despre Serviciul de livrare a cardurilor click aici sau apelează Contact Center la numărul 1313.

*Cu excepţia localităţilor din stânga Nistrului şi mun. Bender.

Sursa: maib.md

Noutăți similare