Azi: € 19,3586 lei 0,0513 $ 17,7675 lei 0,0153

Agențiile maib din punctele vamale – modernizate și aliniate la noua identitate de brand

Agențiile maib din punctele vamale – modernizate și aliniate la noua identitate de brand Sursa foto: maib.md

„Salut! Cu ce te putem ajuta astăzi” – este mesajul cu care angajații maib te salută la intrarea și ieșirea din țară, atunci când traversezi unul dintre punctele vamale și apelezi la serviciile financiare prestate în agențiile băncii din cadrul acestor puncte de traversare a frontierei de stat.

Pe parcursul anului 2022 agențiile maib de la punctele vamale Tudora, Palanca, Sculeni, Leușeni, Cahul-Oancea și Giurgiulești-Galați au trecut prin procesul de modernizare și aliniere la noua identitate de brand, pentru a asigura condiții excelente de deservire și aceeași stilistică cromatică, ce caracterizează întreaga rețea de sucursale și agenții maib, dispuse în toată țara.

Până în prezent peste 30 de unități din rețeaua offline a maib au fost deja modernizate, procesul de aliniere la noua identitate de brand continuând și în anul curent, pentru a oferi clienților maib de la nord la sud, de la est la vest cele mai bune condiții de deservire și o atmosferă modernă, aliniată tendințelor internaționale din banking și nu doar.  

În 2023 echipa maib este la dispoziția ta, creând oportunități de a face banking simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare