Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Achită cu cardurile din colecția GAMA și primește până la 10% cashback

Achită cu cardurile din colecția GAMA și primește până la 10% cashback Sursa foto: maib.md

Plăcerea de a face cumpărături crește înzecit, atunci când primești înapoi o parte din suma de bani cheltuită. De aceasta se pot convinge clienții Moldova Agroindbank, care au ales unul dintre cardurile colecției GAMA - primele carduri cu cashback din Moldova.

Clienţii care au optat pentru cardurile Gama Universal sau Gama Premium deja primesc cashback-ul garantat din partea băncii, în valoare de 0.5% din suma tranzacțiilor efectuate fără numerar.

Totodată, achitările cu cardurile GAMA la partenerii băncii sunt răsplătite cu cashback generos în mărime de până la 10%. Lista partenerilor MAIB, care îți rambursează o parte din bani pentru cumpărăturile făcute este publicată pe pagina web www.gama.maib.md, fiind într-o continuă creştere.

Te invităm să beneficiezi de cashback la procurarea îmbrăcămintei, încălțămintei, bijuteriilor, electrocasnicelor, produselor alimentare, materialelor de construcție, jucăriilor pentru copii etc. Verifică aici, dacă magazinul tău preferat deja achită cashback pentru plățile cu toate cardurile din colecţia GAMA.

MAIB amintește şi despre promoţia specială de lansare: dacă deschizi acum un card GAMA, vei economisi bani primind cashback suplimentar pentru achitarea facturilor sau pentru transferuri de la card la card (P2P), efectuate până la 28 februarie 2021 prin aplicaţia mobilă MAIBank. Detalii despre promoţie găseşti aici.

În cazul în care ești client MAIB şi nu ai un card GAMA, poți să-l soliciți online de pe gama.maib.md sau direct din telefonul tău prin intermediul App MAIBank.

Dacă vrei să primeşti cashback pentru cumpărăturile tale zilnice, deschide în această iarnă cardul GAMA Universal sau cardul GAMA Premium şi utilizează-l gratuit în decurs de 1 an. La solicitare, cardurile Gama se transformă în carduri de credit potrivite pentru cumpărături atunci când ţi le doreşti.

Solicită unul dintre cardurile GAMA şi convinge-te că asta-i muzica ce-ţi place!

Sursa: maib.md

Noutăți similare