Azi: € 19,1420 lei 0,0565 $ 18,2270 lei 0,0105

Banks.eu – proiect nou despre băncile din Uniunea Europeană pentru vorbitorii de limba rusă

Vreau să vă invit să accesați un proiect din domeniul informațiilor bancare apărut recent, este vorba despre banks.eu

Banks.eu este dezvoltat de către banki.ru, proiectul nr.1 din Federația Rusă în ceea ce privește informațiile despre produse și servicii bancare. Proiectul este destinat exclusiv vorbitorilor de limba rusă care locuiesc sau călătoresc în Uniunea Europeană și au nevoie de informații despre bănci și produsele/serviciile oferite.

La invitația celor de la banki.ru, m-am implicat puțin la crearea contentului, în special pentru ceea ce ține de țara vecină – România.

Proiectul ar putea fi util și pentru noi, cei din Moldova, mai ales că majoritatea dintre noi vorbesc limba rusă, sau cel puțin o înțeleg, iar unii chiar dețin cetățenia rusă. Informația publicată pe site poate fi de folos pentru că de asemenea călătorim sau facem careva tranzacții bancare în/din țările UE.

Banks.eu e abia la început de drum, dar își propune să monitorizeze toate băncile comerciale din Uniunea Europeană. Site-ul are următoarele compartimente:

- catalogul de bănci separat pe țări;

- partea de sfaturi, unde pot fi găsite răspunsuri la diferite întrebări;

- experți, băncile își pot delega manageri sau specialiști care vor comunica pe site cu potențialii clienți.

- experiența personală, unde utilizatorii pot împărtăși experiența lor în comunicarea cu băncile sau deservirea la acestea;

- forumul;

- noutăți / știri din domeniu.

Utilizatorii vor beneficia de informații utile și interesante, iar băncile comerciale – potențiali clienți vorbitori de limba rusă. Această schemă cu siguranță va crea plus valoare pentru toate părțile implicate și va genera un produs informațional de calitate.

Pentru mai multe detalii referitor la proiect accesați banks.eu.

Pentru reprezentanții băncilor din România - banks.eu/international/?lang=romanian