Azi: € 21,3161 lei 0,0008 $ 17,8970 lei 0,0377

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

Depozite

Am avut o experienza placuta cu aceasta banca, sau purtat destul de frumos,mereu disponibeli de a te ajuta si ati simplifica lucrurile. O banca de incredere

Andrei
ProCredit Bank
Comenteaza
3
0

Sunt cei mai buni!!! Da au putine servicii destinate Pf dar cind te adresezi mereu iti zimbesc si te ajuta! Si nu este niciodata rind datorita bancomatelor!!! Super, bravo pt ei.

Inga

O banca de nimic

Este cea mai proasta banca, sincer pina la inceperea colaborarii cu ei aveam impresia ca e cea mai buna banca, dar oameni buni, sunt de *****!!! Si pina la urma nu sunt vinovati angajatii dar sistema lor de doi bani, ca ii plateste cu 3 kopeici da cer din ei si sufletul si desigur ca in unele cazuri explodeaza si ei. Din pcdv a flexibilitatii cred ca e cea mai rigida banca care ca **** isi impune punctul si nu face nici un pas. Si inca ceva...sunt cea mai birocrata banca ca pina iti iai un credit sau ceri o modificare la Pj iti cer copii si confirmari de la tot arborele genealogic. Sunt dezamagita de ei si nu inteleg de ce totusi peste tot sunt mediatizati ca o banca cu reputatie???

Ira
Mobiasbanca
Comenteaza
7
3

transferuru internationale

EVITATI TRANSFERURILE INTERNATIONALE prin VICTORIABANK, daca nu vreti sa daruiti niste bani Victorieibank fara ca sa fiti intrebat. La inceputl lui decembrie 2016, am incercat sa transfer niste bani acasa din Marea Britanie, spre nefericirea mea, am ales sa-i tranfer prin Victoriabanck, am facut aceasta alegere din simplu motiv, ca filialele acestei banci se intilnesc oriunde, deci e usor accesibila, dar cu parere de rau, a avea filiale oriunde si a avea si oameni competenti, se pare ca pt Victoriabank sint 2 lucruri incompatibile. Chiar daca banii au ajuns la Victoriabank, acestia nu au putut fi ridicati timp de 4 zile, fiindca folosisem o metoda noua de transfer si nu Moneygram, pe care acestia o cunosc, iar ca sa fie gasiti banii mei in conturile Victoriabank, a fost nevoie sa vizitez 3 filiale a acestei banci, pina am gasit pe cineva competent sa-mi raspunda la intrebarile mele, si respectiv sa gaseasca banii transferati. Si parca asta nu ar fi fost deajuns, pentru a ridica banii, acestia trebuiau sa fie convertiti in lei, mai apoi in valuta, desigur la cursul Victoriabank, plus se mai si retinea 0.7% din suma, cu toate ca taxele necesare fusese achitate in Marea Britanie. Respectiv cind am auzit de asa taxe am decis sa returnez banii inapoi in Marea Britanie, totodata intrebind daca in cazul returnului se retin careva taxe mi s-a spus clar, ca nu se retine nimic. Dar cu parere de rau se pare ca am fost mintita, fiinca Voktoriabank a descis sa transfere banii inapoi prin banci intermediare (probabil cu intentia de ai da disparuti mai apoi), si respectiv sa-mi retina ~ 65 euro, pe care ei, ii explica ca convertire valutara si diferenta de curs valutar, care de fap nici nu trebuia sa se intimple, si care mi se spusese ca daca banii nu ajung la beneficiar, nu sunt supusi conversiei valutare. Deci cam asa se lucreaza cu Victoriabank, si acum stiti cit de simplu poti sa-ti pierzi banii alegind sa folosesti serviciile Victoriabank. Viktoriabank banca taxelor exagerate, operatiilor trucate, respectiv BANCA DE HOTI.

Lany
Victoriabank
Comenteaza
16
7

Din 2012 mam debarasat de aceasta banca cind imi lua comision in plus la fiecare extragere de la terminal o banka de ***** cu functionari ne politicosi inculti si agresivi.

Ion

Petitie

Prestarea serviciilor de proasta calitate la Eximbank Cahul, nici angajatii , nici conductorul institutiei nu Au nici 7 ani de acasa, nu mai vorbim de indeplinire a obligatiunilor professionale la nivel corespunzator.Rusine!

Ecaterina
Eximbank
Comenteaza
6
0

Banca, Vă informează că a examinat amănunțit obiecțiile Dumneavoastră și Vă asigură că au fost depuse toate eforturile pentru remedierea cît mai rapidă a acestora, cît și prevenirea apariției lor pe viitor.
Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, și Vă garantăm întreaga noastră transparență si disponibilitate.
Vă aducem la cunoștință că pentru orice informații suplimentare puteți să vă adresați la adresa poștală [email protected]

EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca

Atragerea si cointeresarea clientului sau deservirea

Ceea cepriveste personalul nu este cointeresat ca sa atraga clientii vorbesc despre filiala Soroca Un tip arogant care niciodata nu este disponibil pentru intrebari discutii.filfiind cu scrisori care tipa ca daca in timp de 10 zile nu achiti iti voi lua casa ,masa etc..Eu am conlucrat cu banci ,unde te sfatuiau ce sa faci in caz de situatii de problema ,se propune prolungari ,achitari in rate si alte actiuni de cointeresare si pastrare a clientului .Multi prieteni ai mei sau dezamagit in aceasta banca

luminita
Mobiasbanca
Comenteaza
2
4

Valabilitatea DELEGAŢIEI Formular tipizat M-2a

Domnilor Diriguitori, lamuriţile subdiviziunilor Domniilor Voastre, în special Filialei Alba Iulia, că Formularul tipizat M-2a - DELEGAŢIE, Aprobat prin Ordinul comun al Departamentului Statisticii al RM şi Ministerului Finanţelor al RM, NR.24/36 din 25 martie 1998, la ziua de astăzi este in vigoare, si Domniile lor nau dreptul să inventeze bicicleta cerând categoric întocmirea unor DELEGAŢII improvizate, socot că cel puţin, ei încalcă legislaţia in vigoare şi pun pe gânduri..., cleenţii Filialei. Cu profund respect, Andrei.

ANDREI
Moldindconbank
Comenteaza
1
3

Agroindbank AJUTOR

Bună ziua,
Ma numesc Tatiana
Exista o situatie la mijloc care sper sa fie rezolvata cu ajutorul dstra. Sint in SUA de 1 an. Inainte de plecarea mea in state buletinul meu de identitate cit si cardul bancar MDL a fost lasat mamei mele si fratelui meu. Contul meu a fost blocat o data cu uitarea lui de catre mama in bancomat
Eu din SUA mai am nevoie de functionarea acestui cont, si de dirijarea lui prin internet Banking. In fiecare luna pe acest cont se face tranzactia a circa 3100-3200 lei lunar care de fapt sint alimentele pentru intretinerea copilului minor de la fostul meu sot. Cu acesti bani imi ajut parintii ramasi in Moldova in achitarea serviciilor comunale etc.
Greseala mea a fost in Moldova inainte de a pleca din tara ca nu am lasat nici o procura nimanui. Dar la moment nici nu o pot face. Nici aici din State. In statul Georgia, Atlanta nu avem ambasada RM sa pot efectua acest lucru.
Totusi consider ca trebuie sa fie o solutie sa putem restabili contul si cardul fizic (plastic) care din greseala a fost uitat de mama mea in bancomat. Totul se rezolva! Chiar si fara procura.
In SUA exista o metoda pe care as dori sa o propun si dstra. In SUA se accepta conferintele in skype sub coordonarea completa a persoanei in cauza care vine cu un notebook sau un Ipad la filiala bancii. In SUA se considera ceva mai mult decit o procura pentru ca discutia se desfasoara direct cu persoana detinatoare a contului bancar care raspunde LIVE la fiecare intrebare a operatorului bancii.

Daca dumneavoastra aveti o alta solutie sau idee cum putem debloca contul si restabilirea cardului fizic, va rog mult sa imi scrieti in cel mai scurt timp posibil. Va ramin mult recunoscatoare daca ma ajutati sa restabilesc totul fara prezenta mea fizica si fara procura. Prin Skype am posibilitatea de a iesi in orice moment la legatura si sa raspund absolut la toate intrebarile operatorului referitor la contul meu si identitatea mea.
Va multumesc
Cu mult respect
Tatiana

Tatiana
Moldova Agroindbank
Comenteaza
4
3

Deservire

Nu mai am nici o pofta sa colaborez cu cei de la Mobiasbanca in cazul ca isi schimba personalul asa de des.Peste 3 luni poti sa nu vezi nici o fata cunoscuta. In sala nu stiu daca gasesti persoane mai mari de 25 de ani.Nu inteleg politica bancii privind cadrele. Dupa un staj de contabil de 15 ani pot sa vad lucruri inadmisibile la Mobiasbanca.

Carolina
Mobiasbanca
Comenteaza
8
3

Referitor la carduri bancare

Fara Voia mea banca a incercat sa-mi deschida credit pe cardul bancar, in asa mod pe data de 21.09.2016 a fost deschis alt cont curent si au fost sustrasi din cont 5 lei.Eu is de acord banca a dorit sa ne faca o surpriza, insa nu a fost studiat detailat fiecare client in parte. In cazul meu beneficiez de un credit ipotecar la Victoriabanc, soldul creditului 70,000.00 lei. Venitul net - 2,200.00 lei.Nu toti lucratorii primariei Soroca au acceptat acest credit propus de filiala Soroca Moldincombanc. Intrebarea mea ? Cine a sa restituie 5.00 lei care au fost sustrasi din conturile curente a lucratorilor primariei Soroca, care nu au acceptat acest credit. Multumesc Veaceslav

Veaceslav Mitu
Moldindconbank
Comenteaza
7
5

Plingere

Fetele de la ag 81 daca ar lucra mai rapid nu sar facw cozi si clientii nu ar sta afara sa inghete uneori am impresia ca dorm dar nu lucreaza schimbati mai bine personalul dar nu localul puneti cei mai buni casieri si contabili si rezultate o sa aveti bune dar nu plingeri.

Tatiana
Moldindconbank
Comenteaza
4
6

Da da Tatiana sunt de acord cu dvs mai bine sa schimbe personalul decit banca sa sa cheltuie bani suplimentari pentru largirea ag si eu sunt clienta a acestei ag si sunt persona juridica si ma deservesc fara rind dar oricum greu ma deservesc O zi buna

Irina Cebanu

Banii de pe card si transferurile

Am avut carduri si la alte banci, dar numai la Moldinconbank nu poti lua toti banii de pe card. Daca la alte banci bancnota minima eliberata este de 10 lei, apoi aici e de 20 lei. Insa in multe cazuri bancnota minima eliberata este de 50 lei ! Adica daca ai ai 48 de lei in cont, nu-i mai scoti. Sau bancomatul nu-ti poate oferi toti banii, indemnandu-te sa iei o suma mai mica. Cum poate fi calificata asemenea atitudine fata de client? Mai ales ca multe persoane isi iau alocatiile, pensiile, unde conteaza fiecare leu. Mereu ma deservesc la ag 81 balti si mereu casierii sunt cu aere cind vreau sami retrag tori banii de pe card Contabila cerbari Nelea si ea ma trimite la bancomat au atirnatii fata de client foarte urite

gabriela Luncas
Moldindconbank
Comenteaza
3
6

Stimată doamnă Gabriela,

Vă mulțumim că sunteți clientă fidelă a Moldindconbank și utilizați frecvent serviciile noastre. Vă informăm că din cauza volumului și numărului mare de retrageri a numerarului la bancomate, a fost stabilită că bancnota minimă care poate fi retrasă de la bancomat constituie 50 MDL. În cazul în care Dvs. doriți retragerea sumei totale, pute-ți efectua operațiunea respectivă la orice subdiviziune a Băncii sau puteți utiliza cardul Dvs. pentru efectuarea achitărilor la diverși comercianți (magazine), pentru plata serviciilor comunale prin Web-banking, sau pentru achiziții prin Internet, în limita sumei disponibile, beneficiind totodată de reduceri de la partenerii noștri Discount Club și participând la promoțiile periodice organizate de Bancă.

Vom ține cont de sugestiile Dvs. referitoare la deservirea clienților în cadrul Agenției nr. 81, iar persoanele responsabile vor fi trase la răspundere. Sperăm că acest incident nu va afecta relația între Bancă și Dvs. ca client. O zi bună!

Moldindconbank

На вашу неудовлетворенность ответили 10марта этого года. Смешно повторяться. Пролистайте страничку..хоть слова изменили бы..я думаю , что у вас личная неприязнь , никак не связанная с услугами Банка.
Я довольна обслуживанием Ольга.
P.s. Зарплату я тоже получают в этом банке.

Olga

Gabriela, sii cu tini, da cu banutii di pi card si o si fashem? Bancomatili trebui si dai si banti ! Nia ieri ini trebuieu 8 lei si 65 di bani nu ini ajiunjeu di pilimeni, asa ca bancomateli terbui si dai si banuti ! Da shel mai gini daci si vo 100 di lei in imprumut ar dade.

Sergiu

plingere

Buna ziua ...de ceva timp sunt clienta acestei banci...si vreau sa mentionez ca la filiala din Balti ag 81 aveti un personal necalificat..eri am mers la banca pentru a scoate banii..primiti de peste hotare pe linga faptul ca sunt trimisa de la o casa la alta ....asteptind sa mi se dea banii s-a apropiat o doamna si a intrebat de doamna de la casa daca se poate plati o factura...casiera a raspuns ca da....a cea doamna statea la spatele meu ca la piata...la un moment dat i-am facut observatie..ca nu e normal sa stea linga mine. ...deoarece eu aveam o suma mare..si ma simteam incomod...deranjata...doamna de la casa a vazut situatia...dar nu a luat-o nici o masura..si nu e prima data...cind am deschis contul in banaca angajata isi dadea aere...deoarce mai am un cont deschis la Chisinau...si trebuia sa-l inkid..luna trecuta cind am extras banii..deasemenea o alta angajata cu aere imi raspundea....de cite ori vin la banca mereu ceva apare.Mereu contabila Cerbari Nelea bea ceai si vorbeste la tel cu probleme de familie si fetele lucreaza incet sunt incompetente nu sunt deel amabele va rugam sa luati masuri..

Gabriela
Moldindconbank
Comenteaza
5
6

Bună ziua, dna Gabriela, ne pare nespus rău de experiențele negative pe care le-ați avut în cadrul subdiviziunilor Moldindconbank. În același timp, Vă mulțumim pentru informațiile detaliate pe care le-ați prezentat, asta ne ajută să vedem, din păcate, problemele din teritoriu. Suntem receptivi la problemele clienților noștri, de aceea vă rugăm să ne scrieți pe adresa băncii [email protected], oricând, toate nemulțumirile pe care le confruntanți în relația Dvs. cu Banca. Situațiile descrise de Dvs. vor fi analizate în cel mai scurt timp și persoanele responsabile vor fi trase la răspundere. Vă dorim o zi cât mai frumoasă!

Moldindconbank

Госпожа Габриела. Я также являюсь клиентом этого банка, а точнее 81 агентства. Обслуживаюсь как юридическое лицо, оплачиваю коммунальные платежи и получаю переводы. Я вас не могу поддержать в вашей жалобе, потому что и кассиры и бухгалтер всегда внимательны к клиенту, выполняют свою работу хорошо. То что за вами стоял другой клиент, в этом нет вины ни кассира ни бухгалтера, за безопасность клиента отвечает охранное агентство, которому банк платит за это.

Anna

Buna ziua, sintem si noi clienti al acestei banci, nu avem nici o replica negativa despre personal sunt niste fete BRAVO, insa avem replici la directie, mai bine ar largi aceasta incapare este putin loc e o incapere mica, vin frigurile si clientii vor trebui sa stea afara pentru a achita serviciile comunale, directia bancii mai bine sar pune pe ginduri cum sa faca sa nu piarda clientii deoarece alaturi de noi in curind va fi deschis o noua banca cu incaperea mult mai mare la care va fi ridicata intrebarea de clientii mei sa trecem la alta banca, mai ales pensionarii care nu vor vrea sa stea sa inghete iarna. Stimata conducere hotariti intrebarea cu incaperea pentru ca din pacate va trebui sa mergem la alta banca, sintem peste 200 de persoane care va trebui din pacate sa ne luam ramas bun!

oxana

Informatii gresite, si lucratori care nu au un raspuns concret

Am si eu niste probleme cu aceasta banca de multe ori am fost informat cu informatii gresite. Mereu apar datorii in conturi de zero lei, ultima ora am distrus un card miam cerut sa-l incida complet mi sa spus ca cardu il sterge ca sa nu se acumuleze datorii iar contul de pe empbias il las ca ala nu acumuliaza datorii peste un an cind eram peste hotare imi vine un email ca am datorii la aceasta banca. Zic iara de unde sau acumulat ei bine imi eau o pauza si imi cumpar bilet si vin la Moldova marog pentru 50 de lei poate sa te da in judecata si sa iti ia si casa fara sa stii. Ei bine ajung la banca ma trimit ei la Doamna de pe bulevardul moscovei ca ei nu detin de informatii. Ok ajung acolo intreb si mi se spune ca datoriile sau acumulta de la contul emobias 4.50 lei pe luna ca ai cont la emobias, l-am descis mi sa spus cai gratis pai iato. Dar cind am fost sa incid contul complet doamna mia spus cai gata cu datoriile si sa nul incidem cai procedura complicata, ajung peste un an la aceas persoan vorbesc si imi spune ca contul la emobias costa 5.45 lei, bine am fost pacalit, ca doamna nu a vrut sa isi faca lucrul pe linga asta am pierdut timpul banii pe bilet ca sa zbor sa imi acit cei 60 de lei. De data aceasta ma duc si spun incidem complet si a inceput sa se invirtie ca eu daca il incid no sa ma pot sa ma uit la conturi pai pe bune la ce sa ma uit la cont de zero. Si inca imi spune sa o sun mine sa mai spun ca daca am datorii. Astai chestia tre sa sun sa umblu de urma lora ca ei nu stiu calculatorul. Astai bune daca nu ma pacalit si de data asta cine stie ce amageli ei au facut si mi liau bagat mia in cont si sa le acit eu. si inventeaza tot felul de nebunii. Astai luati in seama cu aceasta banca daca vreti sa descideti card va duceti la alta banca pre cum am facuto si eu cind ma apropii la orce filiala mi se spune pe loc informatia si mi se da extras de cont gratuit. Dar astia de la mobias banca pe extras cer 60 de lei, si inca te poarta pe drumuri. Parerea mea ocoliti cardurile de la aceasta banca.

Bafta

Corneliu
Mobiasbanca
Comenteaza
4
3

Agroindbank

Am avut asa o situatie neplacuta cu o casierita de la Agroindbank. Am fost sa achit contractul pentru Programul Work and Travel, iar compania Acord Travel au cont deschis numai la ei, plus la toate aveam o zi foarte incarcata si ma grabeam, respectiv la semnarea documentului de incasare casierita mi-a reprosat ca semnatura mea nu coincide cu semnatura din buletin si sa ma mai semnez o data, de facto semnatura coincidea cu cea din buletin pur si simplu, ei i sa parut ca nu e intocmai asa ( oricum chiar daca faci o semnatura de mai multe ori, o sa fie o liniuta mai diferita fata de cea precedenta) la cererea mea de a scrie o reclamatie mi sa spus ca acum ea este la director si nu poate sa mi-o dea.

Nina
Moldova Agroindbank
Comenteaza
3
7

Transferuri de bani

Lucrez peste hotare de 5 ani si intotdeauna am transferat bani in Moldova la Moldinconbank. De cind au deschis agentie la Cricova in genere e foarte comod. Lucratoarele mereu informate si am achitat comisii mici sau chiar de loc, depinde ce sistem folositi, cine transfera bani acasa, intelege cit de neplacut e sa transferi bani la copii si sa mai achiti comisii exagerate. Cine transfera bani acasa sfatuiesc sa folositi servicii Moldinconbank.

Angela
Moldindconbank
Comenteaza
6
6

DISASTER

This Bank (Filiale Soseau Hincesti) s just like a disaster. They shout at the clients, when the client is waiting for service ladies leave their place and take flowers from fans and at the same time you wait there just like an idiot. I forgot the password of my card of my Lei account and at the same time I loaded my account with 21.000.- Lei later!!!!! she told me to I will have to apply for another card, because I forgot he password, even though I had a secret puk-word and the I decided to close my account, closing was just like a disaster. One of told me it isnot possible because I forgot the password:) then she jumped out to receive her flowers from her fan while I was waiting teher like an idiot. I felt like I am in ladies bathroom, yelling etc. etc. Then I raised my voice and I told I wanted to see the manager, they told "la masa":) His assistant was sitting there and doing nothing, I spend 2 days and it was too much for me. In the end after the manager finished his lunch and came to his office. One of the women yelling started to have a smiley face, moved herself from her chair and closed my account. I had the same and different problems each and every time I visited there. But after I saw that they treat their fellow Moldovians the same ugly way , I understood at least they are not anti-foreigner but anti-human.

ERSEN
Moldindconbank
Comenteaza
2
5

Well in your storry i leked a few things :)))

Thats how many times you said "waited like an idiot" cause what you say is far to be true :) Well at least a part of your fary tale :)

I must give you credits ! With your ending of fary tale "I understood at least they are not anti-foreigner but anti-human" YOU SIR ! JUST MADE MY DAY ! :D ! LOL

Well if jokes aside, its not the bank that is bad, its just the people that work in that branch. I more then sure you will find similar or worse in another banks. The fact that you place a bank with more then 1500 employers under "BAD BANK" just because one or two persons, it only shows you are not the person who's words must mean something to others. If i go to your country wherever you are from, and i get beaten up, that doesn't make your country bad, and WARNING ! DO NOT GO THERE ! Just cause of one or few idiots that kicked my but ! So take care, and think twice before making any statement ! CAUSE WE ! ANTI-HUMANS ! Have a lot to say in return :D

Peace and take care ! :)

Gina

card bancar

Baravo Moldindconbank, îîn ultima perioada a lansat un şir de servicii foarte utile pentru clienţii obişnuiţi. În primul rînd ador bancomatele lor cash in, cind am nevoie urgent de achitat un bilet la avion sau o cazare pot alimenta cardul in orice timp al zilei, chiar si in euro sau dolari, nu mai depind de orarul filialei, mai ales în secotrul botanica linga bd. Dacia sunt mai multe bancomate de asa tip. Imi salveaya mult timp şi nervi. In plus imi place serviciul lor nou transfer p2p, chiar lam folosit zilele trecute, iam expediat unui prieten niste bani la card de pe cardul meu care se odihneste acum in Grecia si i sau cheltuit prea repede banii, miam salvat timp si bani pentru comisioane. De 2 ani am cardul micb si nu regret, recomand la toti, mai ales ca acum am inteles ca se ofera gratis la toti! cred ca pentru ţărişoara noastră e un progres.

Vlad
Moldindconbank
Comenteaza
6
5

prefer sa aud opinii de la clienti, nu de la angajati

Nina

Si de ce ma rog crezi ca sunt angajatul lor, opinia mea vine din experienta proprie. Am avut card si de la alta banca din RM, unde ma enerva interfata oribila de la bancomatul lor, laguri permanente, mia inghitit si cardul, soldul la card in internet banking lor il vedeam a doua zi, si credeam ca un naiv ca e cea mai avansata si ca la alte banci e la fel, insa de cind am cardul de la micb ma surprins placut, e mai simplu, chiar imi ajuta in viata serviiile lor la distanta, practic nici nu am contact cu ghiseele lor, insa vad ca cele mai multe plingeri sunt de la deservirea de la operatori, insa eu nu am intimpinat asa probleme si imi expun opinia pozitiva ca un client multumit, chiar recomand, si evitati rindurile.

Vlad

miam alimentat cardul prin webmoney...apoi am incercat sami retrag banii de la bancomat si nu pot...suma cu care am alimentat cardul imi aqrata ca este blokata....spunetimi va rog care poate fi motivul

jana

Netransparenta la comision schimb valutar

Atentie, banca percepe comision pentru schimb valutar. Am vazut abia acasa ca mi s-a retinut comisionul (care a fost mai mare de 100 lei) si am ramas foarte suparat, deoarece nu am fost informat!!!!!!

Igor
Moldindconbank
Comenteaza
2
8

Bună ziua, Moldindconbank percepe o singură taxă în punctele de schimb valutar, şi anume: Taxa suplimentară la cumpărarea valutei, stabilită de BNM, care constituie 0,1%. Această taxă este reţinută absolut de toate băncile comerciale, respectiv de toate punctele de schimb valutar, care activează conform legii. În cazul în care, sesizarea Dvs. este mai complexă, Vă rugăm să o expediaţi la adresa: [email protected] O zi bună în continuare :)

Tatiana

Card bancar #corect

Am primit 3 saptamîini in urmă card bancar Mastercard (Debit), arată frumos :) dar sunt probleme cu calitatea. Dupa 3 saptmaîini nu se mai văd cifrele de pe card şi nici nu sunt embosate, prin urmare nu mai pot face cumpărături online :(
Unica soluţie identificată la moment: solicit schimbare de card şi imediat îl fotografiez, deoarece la sigur primesc aceeaşi calitate...:(
via Mobias:
Promovăm ‪#‎CALITATEA‬, Pentru că așa este ‪#‎corect‬.

Alehandro
Mobiasbanca
Comenteaza
7
1

istorie bancara

intotdeauna am fost de parerea ca agroindbank e una din cele mai bune banci ,pe toti care ma intrebau care este cea mai buna banca, unde ar putea deschide un cont sau de unde ar putea obtine un credit , ii indra eptam la aceasta banca, insa astazi mi-am schimbat radical parerea, din cauza unei istorii bancare facute pentru 0.60 bani astazi mi-a refuzat banca pentru a-mi oferi un credit imobiliar, care speram atit de mult sa am si eu casa noastra ca doar asa pot trai si tineretul in casa proprie......asa ca dragi clienti aveti grija cu creditele, cu achitarea mai ales a cardurilor de credit ca va puteti pomeni intr-o situatie complicata chiar si de la 0.05 bani neachitati la timpul lor...

Mariana
Moldova Agroindbank
Comenteaza
1
4

Istoria bancara se creaza din numarul de zile restante dar nu din suma restanta care in cazul specificat constituia 0,60 bani. Din momentul aparitiei aceste sume ca plata restanta pentru a nu admite inrautatirea, banca trebuia sa va informeze despre suma respectiva si in cazul care ati fost informata despre suma restanta si nu ati intreprins masuri de stingere a sumei, atunci real istoria bancaraa dvs poate fi considerata negativa, dar probabil, in cazul in care varianta dvs este adevarata, pentru 0.60 bani lucratorii bancii puteau achita din contul lor suma respectiva si in cazul respectiv este vina sau neglijenta lor.

Victor

Victor, in ce sens din contul lor?
unde exista asa practica de achitare a sumelor restante la credit din contul angajatilor bancii?

Nina

Sa fi fost vorba de 0.60 bani pentru a nu figura in lista neagra lucratorii bancii mai practica de a achita din buzunarele proprii.

Victor