Sondaj

Din punct de vedere al finanțelor personale, anul 2018 va fi ...

Ai o întrebare?

 

Întrebări adresate

Svetlana·28 ianuarie 2014

cum pot sa iau bani din banca daca nu lucrezi dar vreau sa ma duc in strainatate?

Șansele de a obține un credit de la bancă în asemenea caz sunt minime. Echipa bancamea.md

Tatiana ·27 ianuarie 2014

SAlutàri!! Spune-ti,và rog la care bànci E MAI SIGUR de depus o sumà de € ? Care-i dobinda la voi ,de exemplu, in € pe 2 ani?

Dvs va trebui să decideți la care bancă să depuneți banii. Pentru a vedea ofertele de depozite bancare, accesați pagina Depozite - http://bancamea.md/deposits . Dobânzile la depozite în EUR pentru termenul de 2 ani variază de la 3,5% la 7,2% anual.

bancamea.md, nu este o bancă comercială, respectiv nu puteți depune banii la noi. Echipa bancamea.md

Nelu·27 ianuarie 2014

Buna! Spuneti va rog,de ce nu sunt afisate ratele dobinzii la depozite de la EuroCreditBank? Va multumesc.

La moment EuroCreditBank are restricție de la BNM de a accepta depozite de la persoane fizice. Respectiv, pe site noi nu le afișăm. Echipa bancamea.md

Nelu·17 ianuarie 2014

Buna! Spuneti va rog,cont curent,si cont bancar e una si aceiasi? Mersi

Cont bancar – cont deschis la o bancă pe numele unui client. Poate fi cont provizoriu/interimar, cont de depozit, cont curent etc.

Cont curent – cont deschis de bancă pentru titularul de cont, care servește la înregistrarea în ordine cronologică a operațiunilor în numerar și/sau fără numerar efectuate în/din acest cont în conformitate cu legislația în vigoare. Echipa bancamea.md

gheorghe ·15 ianuarie 2014

de ce acte am novoie pentru a deschide un cont in banca?

Pentru a deschide un cont curent este nevoie de:
1. Cererea de deschidere a contului;
2. Copia actului de identitate Echipa bancamea.md

Svetlana·14 ianuarie 2014

....cum pot sa ma inscriu la proiectul Young Bankers?....Multumesc

Proiectul Young Bankers este derulat de către ProCredit Bank. Informații detaliate și procedura de aplicare pe site-ul băncii:

http://www.procreditbank.md/cum_sa_aplicati Echipa bancamea.md

Victor·04 ianuarie 2014

Ce inseamna \"Rata dobânzii anuală la disponibilul în cont\" (card bancar) ?

Rata dobânzii anuală despre care Dvs. aveți în vedere este cea care se calculează asupra soldului contului de card. De regulă dobânda este de 1% pentru contul în MDL și de 0.15% pentru contul în USD/EUR. Această dobânda este calculată zilnic și este depusă pe contul cardului lunar/anual. Dobânda este un tip de răsplată din partea băncii pentru faptul că utilizați serviciile prestate de aceasta. Echipa bancamea.md

nelu·01 ianuarie 2014

Buna.Spuneti va rog,cum pot sai pun pe card sotiei mele bani,daca eu muncesc in alt oras din Moldova? Si ce trebuie sa stiu,pentru a face asa operatiune? Mersi din suflet!!!

Trebuie sa vizitati filiala sau agentia bancii, mai concret la personalul specializat pe persoane fizice. Pentru a depune bani pe contul de card al unei persoane terțe aveți nevoie doar de datele cardului (cele 16 cifre, data expirarii cardului si de numele proprietarului acestuia). Unele banci pot cere si relatie de rudenie dintre dumnevoastra si sotie asa ca ar fi bine sa aveti si buletinul de identitate cu dumnevoastra.

Pentru detalii accesați capitolul 3 (Alimetarea contului de card) din următorul link:

http://bancamea.md/news/4-metode-de-a-transfera-bani-in-strainatate-costuri-avantaje-si-riscuri Echipa bancamea.md

tamara·24 decembrie 2013

AM FACUT UN TRANSFER DE BANI DIN GRECIA PE CONT,PENTRU TRANSFER MI SAU OPRIT 12 E.BANCA DE CONOMII RETINE SI EA PENTRU BANII TRANSFERATI?

Dacă Dvs. ați transferat banii din străinatate în BEM, atunci banca va percepe un comision de 1% pentru suma transferată. Echipa bancamea.md

Smigun Doina·11 decembrie 2013

La ce banca este mai convenabil de depozitat banii?

Bună ziua Doina,

Depinde de valută, termen, posibiltatea de a depune / retrage bani din cont ș.a. Pentru mai multe informații consultați pagina "Depozite", unde puteți efectua căutări printre toate ofertele băncilor.

Informații suplimentare deasemenea găsiți în secțiunea "Noutăți", articolele lunare "Cele mai profitabile depozite bancare în MDL / EUR / USD". Echipa bancamea.md