Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Victoriabank deschide ușile unei noi agenții – „Energia” la Chișinău

Victoriabank deschide ușile unei noi agenții – „Energia” la Chișinău Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank continuă să-și extindă rețeaua și deschide încă o agenție, la doar o săptămână după inaugurarea agenției ZEL de la Bălți.

Noua unitate și-a deschis ușile pe 10 iunie 2019, se subordonează Sucursalei 26, Chișinău și este situată în incinta Moldovagaz S.A., pe strada Pușkin 64.

Recent, pe 4 iunie Victoriabank a mai deschis o agenție în orașul Bălți, pe teritoriul ZEL (Zona Economică Liberă), iar în martie la Chișinău, în localitatea Durlești, a fost deschisă prima unitate Victoriabank din 2019, amplasată în incinta Construct DEPO.

În noua subdiviziune clienții vor putea beneficia de o gamă largă de produse și servicii bancare, precum:

  • Deschiderea și deservirea conturilor curente pentru persoane fizice și juridice;
  • Deschiderea depozitelor;
  • Efectuarea transferurilor internaționale prin intermediul unei game largi de sisteme de remiteri de bani;
  • Deschiderea și deservirea cardurilor bancare;
  • Achitarea tuturor serviciilor comunale și a altor plăți la ghișeele băncii;
  • Operațiuni de schimb valutar;
  • Alimentarea în timp real a cardurilor bancare cu ajutorul POS-terminalelor;
  • Încasarea numerarului în conturile persoanelor juridice;
  • Consultarea gratuită și abonarea la serviciile online VB24.

Acestea și multe alte servicii sunt oferite zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00 și sâmbătă, între 8:00 și 13:00

În prezent, Victoriabank dispune de o rețea teritorială de 34 sucursale, 60 de agenții în întreaga țară ce oferă servicii bancare universale, de înaltă calitate, care au principii bazate pe transparență şi siguranță. Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și continuă să-și surprindă clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative. Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) sunt acționarii majoritari, deținând peste 70% din capitalul social al Victoriabank. În calitate de parteneri strategici, acestea doresc să continue creșterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...