Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Tinerii antreprenori, susținuți de EuroCreditBank la cel mai mare eveniment de profil de la Bălți

Tinerii antreprenori, susținuți de EuroCreditBank la cel mai mare eveniment de profil de la Bălți Sursa foto: ecb.md

BC EuroCreditBank SA. susţine tinerii antreprenori.

La Bălţi au demarat lucrările Forumului Tinerilor Antreprenori, ”TINERII ÎN ACȚIUNE” la care participă BC EuroCreditBank SA.

Forumul s-a desfășurat pe data de 20 decembrie 2019, fiind organizat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) cu suportul financiar al Liechtenstein Development Service (LED). Forumul a întrunit peste 100 de tineri antreprenori din toată țara, precum și reprezentanți ai Ministerelor, organizațiilor internaționale, ONG-lor, experți, mentori și reprezentanți mass-media.

BC EuroCreditBank SA vine la acest forum cu o ofertă exclusivă pentru IMM-uri şi face un pas extraordinar către potențialii clienți, oferind posibilitatea de testare a serviciilor bancare ale acesteia în condiții extrem de favorabile pentru clienți.

Pentru persoanele juridice, se propune atât deschiderea conturilor curente, cât și deservirea acestora, până la 31 decembrie 2020 - GRATUIT. Promoția TEST DRIVE EUROCREDITBANK e deschisă până la sfârșitul anului pentru toate companiile care vor deschide măcar un cont curent la BC “EuroCreditBank” S.A., fiind oferit accesul + gestionarea serviciului de acces al contului bancar la distanță GRATUIT pînă la finele anului 2020.

Pentru o mare parte din tarifele bancare „standard” cu care companiile sunt deja obișnuite, EuroCreditBank vine cu o diferențiere esențială, comparativ cu alte bănci comerciale.

„Vă propunem să testați ceea ce considerăm fundamental în activitatea noastră – calitatea serviciilor oferite de EuroCreditBank”, opinează Oleg Holban, președintele Comitetului de Conducere al Băncii. – Oferta noastră este adresată, în special, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii. După „Test Drive”, cu siguranță, le vom oferi programe de cooperare reciproc avantajoase pentru viitor, inclusiv cele de creditare."

Testează o bancă în dezvoltare dinamică și orientată spre clienți!

Sursa: ecb.md

Noutăți similare