Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Sucursala maib Lipcani a devenit și mai comodă, și mai centrată pe fiecare client

Sucursala maib Lipcani a devenit și mai comodă, și mai centrată pe fiecare client Sursa foto: maib.md

Sucursala maib Lipcani a fost renovată și reamenajată conform noilor standarde ale brandului și modelului operațional, devenind mai prietenoasă, confortabilă și plină de culoare. Datorită designului inovativ și a planimetriei concepute pentru a asigura o experiență bancară excelentă, Sucursala maib Lipcani este și mai accesibilă, și mai centrată pe necesitățile clienților.

Parte din scopul maib este crearea soluțiilor simple și inteligente, potrivite stilului de viață al clienților, iar deciziile noi de design al sucursalelor vin să le susțină. Astfel, pentru a facilita rapiditatea și comoditatea prestării serviciilor, la dispoziția clienților din Lipcani sunt mai multe zone care să faciliteze comoditatea deservirii și consultanței pentru subiecte de diversă complexitate:

  • Zona tranzacțională – este organizată cu scopul de a facilita efectuarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu. Astfel, clienții se pot bucura de o deservire mai rapidă și eficientă.
  • Zona consultativă – este spațiul semi-privat al băncii, care asigură ambianța potrivită în care clienții se pot simți suficient de relaxați pentru a lua decizii importante. Zona consultativă facilitează comunicarea directă dintre clienții și angajații maib, pentru analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii.
 

Totodată, în incinta Sucursalei maib Lipcani a fost instalat un ATM modern, care permite efectuarea operațiunilor precum: cash out, cash in, schimb valutar.

Veronica Proțuc, Directoarea Sucursalei maib Lipcani:

„Suntem încântați să lucrăm într-un spațiu confortabil și inovativ, care ne aduce mai aproape de clienți. Renovarea sucursalei marchează alinierea completă la noile valori ale brandului și ne motivează să fim în continuare la dispoziția clienților, oferindu-le suportul necesar, cu profesionalism și prietenie.

Sucursala maib Lipcani a devenit mai plăcută, mai vie și confortabilă, fapt care va facilita productivitatea și starea de bine a angajaților și, prin urmare, va face ca experiența clienților să fie mai memorabilă.”

 

Sucursala maib Lipcani este amplasată pe str. Mihail Frunze, 1, or. Lipcani, raionul Briceni și își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, fără pauză.

Maib – simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare