Azi: € 19,0951 lei 0,0597 $ 17,7332 lei 0,0126
Lu: € 19,1005 lei 0,0054 $ 17,7679 lei 0,0347

Sucursala maib din orașul Rîșcani a fost transformată conform standardelor brandului

Sucursala maib din orașul Rîșcani a fost transformată conform standardelor brandului Sursa foto: maib.md

Sucursala maib din orașul Rîșcani a fost modernizată și aliniată standardelor actuale ale brandului, pentru a oferi servicii excelente de banking într-un mediu inovativ și plăcut. Astfel, persoanele fizice și de afaceri pot beneficia de serviciile maib mai simplu și ușor, datorită spațiului proaspăt amenajat, centrat pe confortul clienților și pe accesibilitatea serviciilor prestate.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, sucursala a fost organizată în trei zone, menite să optimizeze operațiunile bancare:

1. Zona de autoservire – facilitează posibilitatea clienților de a face operațiuni bancare la terminale de plată în mod autonom și în timp redus. Printre aceste operațiuni se regăsec: achitarea creditului sau a facturilor, verificarea contului, depunerea numerarului în cont și altele. Zona de autoservire face parte din conceptul maib 365, fiind deschisă 365 de zile în an, 24/7.

2. Zona tranzacțională - permite realizarea unei game largi de operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă și eficientă.

3. Zona consultativă – oferă senzația de confort și calm, creând ambianța necesară pentru deciziile importante. Specialiștii din această zonă oferă consultanță cu privire la angajamentele pe termen lung, cu analiza necesităților și a planurilor personale sau de dezvoltare a afacerii.

Emilian Cemîrtan, Directorul Sucursalei maib Rîșcani:

„Suntem încântați să ne continuăm activitatea într-un spațiu modern, stilat și adaptat necesităților clienților. Transformarea sucursalei a adus atât experiența angajaților, cât și a clienților maib la un nou nivel, care implică mai multă grijă, profesionalism și confort. Așadar, de acum înainte, valorile pe care le-am adoptat se vor resimți nu doar în interacțiunea dintre specialiștii băncii și clienții acesteia, dar și în ambianța inovativă și optimizată din zonele băncii”.

 

Sucursală maib Rîșcani are sediul la adresa or. Rîșcani, str. Independenței nr. 20/1 și își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, iar dacă urmărești o experiență mai rapidă și plăcută, poți programa o vizită în prealabil prin intermediul aplicației mobile Earlyone.

Împreună la nivelul următor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare