Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Sucursala maib Dondușeni a devenit și mai comodă și prietenoasă pentru clienți

Sucursala maib Dondușeni a devenit și mai comodă și prietenoasă pentru clienți Sursa foto: maib.md

Sucursala maib Dondușeni a fost reînnoită pentru a oferi clienților suport, asistență și servicii bancare de calitate într-un mediu inovativ, prietenos și aliniat noii identități a brandului. Cu planimetrie centrată pe necesitățile clienților și organizată conform standardelor maib, sucursala asigură optimizarea timpului petrecut de clienți pentru realizarea operațiunilor bancare.

Astfel, Sucursala maib Dondușeni a fost divizată în câteva zone, care asigură accesibilitatea serviciilor prestate:

Zona tranzacțională este echipată corespunzător pentru a permite realizarea mai multor operațiuni bancare la un singur ghișeu, ceea ce asigură prestarea serviciilor maib într-un mod prompt, eficient și simplu.

Zona consultativă este un spațiu semi-privat, amenajat astfel încât clienții să se simtă suficient de relaxați pentru a lua decizii importante. Specialiștii din această zonă sunt la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță în legătură cu întrebările care țin de angajamentele pe termen lung: de la credite complexe personale, până la cele pentru dezvoltarea afacerilor.

 

Totodată, Sucursala maib Dondușeni a fost dotată suplimentar cu un ATM nou cu funcțional extins, care permite efectuarea operațiunilor precum: cash out, cash in, schimb valutar.

Adelina Vicol, Directoarea Sucursalei maib Dondușeni:

„Modernizarea sucursalei ne face să fim mai aproape de clienți, să le oferim mai multă susținere și ajutor, pentru ca toate necesitățile și dorințele lor să devină realitate, la timp și calitativ, oriunde s-ar afla.

Ne dorim ca transformarea sucursalei să contribuie la creșterea numărului de clienți, întrucât serviciile acordate de maib le permite să economisească timp, gestionându-și finanțele de la distanță și beneficiind de servicii accesibile și de calitate. Vă așteptăm la Sucursala maib Dondușeni.”

 

 

Sucursala Dondușeni își așteaptă clienții la adresa or. Dondușeni, str. Independenței, 3, de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, fără pauză.

Maib – simplu și ușor.

Sursa: maib.md

Noutăți similare