Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Start reducerilor! Numai la FinComBank poți găsi cea mai mică rată de 0,99% la creditele de consum

Start reducerilor! Numai la FinComBank poți găsi cea mai mică rată de 0,99% la creditele de consum Sursa foto: fincombank.com

În preajma sărbătorilor de iarnă pentru a aduce căldura și miracolul acestor sărbători cât mai aproape păstrăm tradiția și dăm start reducerilor.

Vă așteptăm de astăzi până pe 31 ianuarie în orice sucursală FinComBank, pentru a beneficia de reduceri maximale. În această perioadă banca pune la dispoziţia clienţilor, persoane fizice, reduceri la rata dobânzii la creditele de consum Express.

În perioada promoţională, la creditele Express pentru nevoi personale, banca oferă o rată a dobânzii de doar 0,99% pentru prima şi ultima lună a creditului. Astfel, cei care îşi doresc demult o vacanţa la munte cu familia sau o locuinţă renovată de sărbători, mobilă, electrocasnice pentru mai mult confort, îşi pot îndeplini dorinţele accesând acest produs la reducere şi fără gaj.

Sărbătorile încep la FinComBank cu reduceri maximale, alege suma potrivită și vezi-ți visul împlinit sau fă-i fericiți pe cei dragi.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pune la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

*Pentru un credit de 50.000 lei, pe termen de 36 luni plata lunară a creditului constituie 1.997,07 lei. Dobânda anuală efectivă este de 24,17%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului + toate costurile aferente) este de 71.081,39 MDL.

Pentru mai multe informaţii contactaţi-ne:

FinComBank S.A.,

mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-885

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Facebook - www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

 

 

Noi credem în visele şi în proiectele tale, oricare ar fi elehttp://fincombank.com/promo_151_ru/

Posted by Fincombank S.A. on Monday, November 23, 2015
Sursa: fincombank.com

Noutăți similare