Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

ProCredit Bank Direct – soluții bancare sigure și simple

ProCredit Bank Direct – soluții bancare sigure și simple Sursa foto: procreditbank-direct.com/moldova/ro

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare – singura bancă germană din Republica Moldova, ce operează de mai bine de 10 ani pe piața Republicii Moldova. Banca face parte din grupul financiar internațional ProCredit, cu sediul în Germania, care își desfășoară activitatea în Europa de Est, America Latină și în Germania.

În activitatea sa banca se ghidează de o serie de principii de bază: pune valoare pe clienții săi și pe un parteneriat durabil între client și bancă, fie aceștia persoane fizice sau juridice. ProCredit Bank nu promovează creditarea de consum sau creditarea excesivă. Banca se implică activ în minimizarea impactului asupra mediului înconjurător. Și nu în ultimul rând, oferă servicii bancare simple, dar totodată ce satisfac necesitățile clienților săi.

Ce oferă ProCredit Bank?

Economii în siguranță. Flexibilitate și Comoditate în operațiuni bancare.

Cu ProCredit Bank Direct, clienții băncii sunt stăpânii timpului lor, iar gestionarea conturilor devine mult mai simplă, distanța dintre client și bancă fiind redusă doar la un singur click.

În cadrul strategiei Direct Banking, ProCredit Bank oferă Persoanelor Fizice un Set de Servicii, care include Cont Curent, Cont de economii FlexSave, Internet-Banking, SMS notificare, Card bancar Visa Classic şi Overdraft FlexFund. Astfel, din start clienții primesc serviciile de bază, ce satisfac necesitățile lor financiare. Pentru a facilita aplicarea la Setul de Servicii, Banca a implementat formularul on-line pe pagina web www.procreditbank-direct.com/moldova. Tot aici, puteți afla mai multă informație despre oferta băncii.

Unde puteți opera cu numerar?

Zona de Autoservire 24/7 – locații echipate cu utilaje moderne care permit executarea tuturor tranzacțiilor, rapid și ușor, fără a depinde de regimul de lucru al subdiviziunilor. Și totuși, e nevoie să investiți timp pentru a le accesa. În comparație, serviciile online sunt la un click distanță.

Pe cine caută ProCredit Bank?

Dacă:

  • Ești o persoană activă pentru care timpul este cea mai valoroasă resursă;
  • Ai nevoie de un parteneriat financiar stabil, bazat pe o relație reciproc avantajoasă;
  • Vrei să decizi independent când și cum să desfășori operațiunile bancare și vrei să deții controlul asupra finanțelor, oriunde te-ai afla;
  • Efectuezi operațiuni bancare electronice sau vezi avantajul în a efectua astfel de operațiuni bancare ca: transferuri sau plata facturilor prin intermediul internet banking, plăți cu cardul bancar sau online.

ProCredit Bank îți oferă serviciile de care ai nevoie, toate într-un singur Set de Servicii.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul băncii www.procreditbank-direct.com/moldova, sau contactați banca telefonic. Echipa ProCredit Bank va fi bucuroasă să vă audă la numărul de contact 0800 000 10, între orele 8:00- 18:00, de luni până vineri.

Sursa: procreditbank-direct.com/moldova/ro

Noutăți similare