Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

ProCredit Bank a participat la expozițiile "Moldagroteh" și "Farmer"

ProCredit Bank a participat la expozițiile Sursa foto: procreditbank.md

În perioada 17-20 octombrie 2018 la centrul expozițional Moldexpo, au avut loc expozițiile "Moldagroteh" și "Farmer". Unul dintre participanți a fost ProCredit Bank, o bancă comercială orientată spre dezvoltare. ProCredit Bank oferă deservire la cel mai înalt nivel întreprinderilor mijlocii și mari, având convingerea că aceste întreprinderi creează locuri de muncă și au o contribuție vitală in dezvoltarea economică a țărilor în care activează, precum și persoanelor fizice care doresc să economisească și să tranzacționeze cu o bancă de încredere.

Succesul în sectorul agricol necesită investiții flexibile și o planificare financiară prudentă iar suportul unei bănci stabile și demne de încredere este esențial pentru atingerea acestui succes. Iată de ce ProCredit Bank are:

Colaborare activă cu partenerii agro

ProCredit Bank a încheiat acorduri de parteneriat cu companii - furnizori de echipamente și tehnică agro. Aceste acorduri oferă clienților băncii acces la deservire calitativă și alegere vastă echipamentelor și tehnicii agro.

În baza acordurilor băncii de parteneriat clienții pot solicita un credit cu o rată procentuală preferențială și un plan de rambursare adaptat specificului fiecărui tip de afacere.

Finanțare asigurată cu garanțiile InnovFin și DCFTA

La începutul lunii martie 2016, ProCredit Bank a anunțat lansarea programului nou de garantare InnovFin, acordat de către Fondul European de Investiții și destinat sprijinirii proiectelor de modernizare a sectorului de producere. Clienții care beneficiază de credite în cadrul programului InnovFin vor oferi gaj 50% din cerințele standard a băncii. Diferența de suma este garantata de către Fondul European de Investiții. Prin intermediul Acordului DCFTA, EU4Business Initiative East, Banca Europeană de Investiții oferă clienților ProCredit Bank o nouă și unică facilitate de garantare pe piața bancară din Republica Moldova, care presupune accesarea de către clienții eligibili a serviciilor creditare în condiții mai avantajoase de finanțare: dobândă mai redusă și cerințe mai mici față de gajul oferit de către clienți (70% reducere de la cerințele standard privind gajul).

Participare în programe internaționale pentru dezvoltarea sectorului agricol

Împreună cu ProCredit Bank clienții au acces la programe internaționale pentru dezvoltarea agriculturii precum și industriilor conexe. ProCredit Bank are încheiate contracte de finanțare din diferite fonduri precum: FIDA - Fondul International pentru Dezvoltare Agricolă, parte a grupului Băncii Mondiale; PAC – Proiectul pentru Ameliorarea Competitivității susținut de Banca Mondială; RISP - Proiectul Investiții și Servicii Rurale, finanțat de Agenția Internațională de Dezvoltare, grupul Băncii Mondiale; Filiere du Vin - proiect, menit să susțină sectorul vinicol din Republica Moldova demarat de Banca Europeană de Investiții; Livada Moldovei - proiect finanțat de către Banca Europeană de Investiții, pentru sprijinirea accesul agenților economici ce activează în ramura horticolă și industria conexă.

Consultanții ProCredit Bank vor fi bucuroși să răspundă la întrebările Dumneavoastră și să Vă ofere informații suplimentare în sucursalele băncii sau la numărul de telefon 0800 000 10.

  

  

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare