Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Plăţi mai rapide şi mai comode – cu terminalele de autoservire MAIB

Plăţi mai rapide şi mai comode – cu terminalele de autoservire MAIB Sursa foto: maib.md

Oricând ai nevoie, fără a mai sta în rând, rapid şi comod – iată doar câteva avantaje oferite de noile terminale multifuncţionale din sucursalele Moldova Agroindbank, prin intermediul cărora poţi efectua un şir de operaţiuni bancare.

Deja în majoritatea sucursalelor MAIB din Chişinău şi în scurt timp în toată republica, precum şi la posturile vamale, terminalele sunt la dispoziţia clienţilor.

La echipamentele multifuncţionale de autoservire pot fi făcute un şir de operaţiuni bancare, inclusiv:

  1. Achiţi plăţile pentru prestatorii de servicii (energie electrică, termică, gaze naturale, telefonie mobilă, fixă, Internet, alimentare cu apă sau deservire bloc), la orice oră, fără a mai depinde de orarul încasării acestor plăţi la operatorul bancar. Optează pentru comoditate, achită facturile simplu, fără a mai pierde timpul stând în rând, oricând doreşti, 24/24. 
  2. Plăteşti amenzile, taxele şi impozitele, astfel că nu mai pierzi termenele limită ale acestora.
  3. Suplineşti contul cu noi mijloace financiare.
  4. Achiţi ratele lunare ale creditului.
  5. Suplineşti contul de depozit etc.

În plus, doar la terminalele multifuncţionale de autoservire de la Moldova Agroindbank poţi face plăţi atât cu numerar, cât şi prin intermediul unui card VISA, Mastercard sau American Express, inclusiv contactless, ceea ce reprezintă o premieră în ţara noastră.

Simplu, comod, fără rând şi fără plăţi suplimentare! Optează pentru alternativa digitală oferită de banca ta, Moldova Agroindbank!

Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori precum credite, depozite, active şi profit net. MAIB oferă clienţilor săi un portofoliu variat de produse şi servicii, având o strategie complexă dedicată digitalizării.

Sursa: maib.md

Noutăți similare