Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Pay&Save participă la aniversarea unui an de Gourmet

Pay&Save participă la aniversarea unui an de Gourmet Sursa foto: paysave.md

Sfârșitul de an este perioada în care ne bucurăm de sărbătorile frumoase de iarnă, dar pentru Gourmet - Supermarket de Bon Ton această perioadă este și mai deosebită. Exact un an în urmă, în luna decembrie Supermarketul Gourmet a deschis ușile pentru clienții dragi. Iar asta înseamnă că în curând se va sărbători ziua de naștere!

De un an Supermarketul Gourmet este cel mai fericit atunci când alegeți să-i vizitați, acest lucru făcându-i să vrea să fie tot mai buni. Pe parcursul întregului an au încercat să fie nu doar un simplu supermarket, dar un prieten care să vă ajute atunci când e nevoie și evident dorim să se continue această tradiție.

Pe 23 decembrie sunteți invitați la un eveniment deosebit, lansarea primei cărți de bucate a Olgăi Bux. Aceasta a fost creată într-o ediție limitată, dedicată aniversării Supermarketului Gourmet și va fi oferită celor mai fideli clienți.

În cadrul evenimentului vor fi multe surprize, printre care degustări ale celor mai cunoscute vinuri autohtone, dar și degustări ale produselor partenerului, celebrul brand italian Casa Rinaldi.

Cei care au acumulat cele mai multe sume în proiectul Pay&Save, vor fi și ei premiați pentru loialitate și pentru participarea activă în cadrul acestuia.

Cadouri generoase de la Gourmet pentru participanții în campania Like Discount, decernarea trofeului „Gurmandul Anului” și multe alte surprize vă așteaptă pe 23 decembrie, de la 18:00 în incinta CC Grand Hall, la intrarea în supermarketul Gourmet.

Sărbătorim un an, împreună!

Sursa: paysave.md

Noutăți similare