Azi: € 19,5890 lei 0,1198 $ 17,0250 lei 0,0383

Pay&Save împreună cu Asociația «Un Pas Împreună» au adus în dar jucării pentru copiii din familiile social-vulnerabile

Pay&Save împreună cu Asociația «Un Pas Împreună» au adus în dar jucării pentru copiii din familiile social-vulnerabile Sursa foto: paysave.md

Asociația Obștească de caritate «Un Pas Împreună», proiectul Pay&Save şi Moldova Agroindbank acordă un mic ajutor pentru copiii din familiile social-vulnerabile care nu-și pot permite procurarea jucăriilor.

De aceea, în parteneriat și prin intermediul organizației necomerciale Fundația de Binefacere «Caritas Moldova» organizatorii doresc să fie folositori și să aducă în dar jucării pentru copii.

Realizarea şi desfăşurarea acestui act de caritate este posibilă datorită tuturor participanţilor comunităţii Pay&Save – parteneri comerciali, toţi deţinătorii cardurilor bancare Moldova Agroindbank ce achită cumpărăturile la partenerii Pay&Save şi beneficiază de cashback.

Astfel, toţi au contribuit la realizarea acestui eveniment.

Pay&Save mulţumește tuturor participanţilor şi îi îndeamnă să fie parte a comunităţii Pay&Save în continuare!

 

Sursa: paysave.md

Noutăți similare

Cardurile EuroCreditBank acum au mai mare utilitate și valoare

Achitați cumpărăturile online prin www.cashback.md și puteți câștiga 3 premii a cate 1.000 lei! Pentru a participa la campanie, e necesar să: Achiți cumpărăturile online DOAR prin cardurile emise de EuroCreditBank S.A.; Efectuezi cat mai multe ...