Azi: € 19,6325 lei 0,1064 $ 16,8606 lei 0,0906

Moldova Agroindbank relansează Campania dedicată producătorilor agricoli ”Primăvara 2020”

Moldova Agroindbank relansează Campania dedicată producătorilor agricoli ”Primăvara 2020” Sursa foto: maib.md

Primăvara bate la ușă, iar gospodarii adevărați își fac deja planuri pentru noul an agricol. Moldova Agroindbank este și în acest an alături de producătorii agricoli și relansează Campania promoțională Primăvara 2020. 

Oferta MAIB include credite de până la 1 milion de lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni, în condiții avantajoase.  

UN MILION de lei cu gajul roadei viitoare

“Campania Primăvara 2020 este la a IV-a ediție și în fiecare an numărul beneficiarilor este în creștere. În anul 2019 am reușit să susținem în cadrul campaniei de primăvară peste 400 de agricultori să-și realizeze planurile și să obțină rezultatele așteptate. Sectorul agricol este de o importanță majoră nu doar pentru economia Republicii Moldova, dar reprezintă și un segment strategic pentru MAIB. Avem o gama largă de credite și venim mereu în susținerea sectorului agricol cu oferte și produse special create pentru agricultori”, a precizat Vicepreședintele Comitetului de Conducere, Oleg Paingu.

„Pentru lucrările agricole de primăvară apelăm la credite. Cu ofertele care sunt la Moldova Agroindbank putem accesa un credit pentru mijloace circulante în condiții avantajoase. Este convenabil, pentru că asigur doar cu gajul roadei viitoare. Cu Moldova Agroindbank lucrăm de mai mulți ani și avem o colaborare frumoasă, bazată pe încredere. Sunt satisfăcută, deoarece banca examinează repede solicitarea și primesc creditul rapid, de aceea mă simt cu adavărat un client important”, a declarat clientul MAIB, Valentina Popusoi din Edinet.

Campania este destinată producătorilor agricoli și se va desfășura până la 31 mai 2020.

Moldova Agroindbank te așteaptă ca să obții cea mai bună ofertă de creditare pentru lucrările de primăvară. Mai multe detalii sunt disponibile și aici.

Sursa: maib.md

Noutăți similare