Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldova Agroindbank desfășoară cursul Academia Investitorului MAIBun

Moldova Agroindbank desfășoară cursul Academia Investitorului MAIBun Sursa foto: maib.md

Educația financiară rămâne una dintre dimensiunile cheie în politica de responsabilitate socială corporativă promovată de Moldova Agroindbank, iar dacă situația provocată de COVID-19 nu încurajează întrunirile în sala de curs a MAIB Studio Avanti dedicată tinerilor, trainerii băncii au transferat activitățile pe online.

Pe parcursul lunii aprilie MAIB a organizat o serie de webinare de educație financiară pentru copii și tineri, iar de 1 iunie începe un nou curs online – Academia Investitorului MAIBun, care se va desfășura timp de 3 săptămâni.

Cursul este orientat pentru studenții facultăților de finanțe și economie, este gratuit și include aspecte de teorie și practică privind activitățile investiționale. Sveatoslav Mihalache, trainerul cursului, are o experiență de peste 20 de ani de activitate didactică în aulele universitare și a elaborat subiectele Academiei Investitorului MAIBun dintr-o rugăminte a tinerilor să învețe mai mult.

”Filosofia echipei Moldova Agroindbank este de a dărui cunoștințele și experiența acumulată către noile generații. Sunt convins că acest atelier teoretico-practic va oferi tinerilor o viziune mai complexă asupra domeniului investițional și posibilitatea de a dezvolta și descoperi abilități noi, de a gândi nestandard, de a avea o mai înaltă cultură financiară, deținând cunoștințe și abilități pentru practici investiționale”, a specificat Sveatoslav Mihalache, specialist formare și dezvoltare la Moldova Agroindbank.

În cadrul cursului vor fi abordate subiecte cum ar fi evoluţia pieţei financiare, crizele financiare, relaţiile financiare internaţionale; analiza fundamentală: studierea tuturor indicatorilor macroeconomici, influenţa indicatorilor asupra cursului valutar; analiza tehnică: analiza principalilor indicatori tehnici cu ajutorul cărora pot fi identificate nivelurile de suport/rezistenţă şi tendinţele unui activ; psihologia finanţelor.

Echipa Moldova Agroindbank crede că puterea stă în educaţia financiară și își propune să contribuie în continuare la creșterea culturii financiare în societate prin mai multe proiecte și activități, ca parte a politicii de responsabilitate socială corporativă.

Sursa: maib.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...