Azi: € 19,6212 lei 0,1157 $ 16,6303 lei 0,0035
Lu: € 19,6943 lei 0,0731 $ 16,6336 lei 0,0033

Microinvest împreună cu BNM și CNPF, s-au implicat în educația financiară a populației

Microinvest împreună cu BNM și CNPF, s-au implicat în educația financiară a populației Sursa foto: microinvest.md

Microinvest împreună cu BNM și CNPF, cu suportul Fondului pentru Buna Guvernare al Marii Britanii, s-au implicat în educația financiară a populației. 

Pe parcursul întregii sale activități, compania Microinvest participă activ la instruirea financiară a populației și din acest motiv s-a alăturat cu entuziasm proiectului “Învață! Dă sens banilor”, lansat de BNM și CNPF cu susținerea Fondului pentru Buna Guvernare al Marii Britanii.

Pe parcursul următoarelor două luni, pe site-ul companiei, dar și pe rețelele de socializare va putea fi găsită informația despre ce este un credit și cum să eviți supraîndatorarea, despre cum funcționează sistemul financiar în Republica Moldova, dar și cum poți să-ți mărești veniturile din contul propriilor investiții.

De asemenea, informația va fi disponibilă pe paginile web ale organizatorilor: www.bnm.md, www.cnpf.md, www.expert-grup.org și pe pagina de facebook a proiectului “Învață! Dă sens banilor” https://www.facebook.com/dasensbanilor/, dar și pe alte platforme de pe rețelele de socializare.

“Creditarea responsabilă este principiul de bază în activitatea companiei noastre. Noi tindem să contribuim la creșterea bunăstării populației, ceea ce este posibil numai prin facilitatea accesului la resurse financiare, de rând cu inteligenta financiară”, menționează directorul executiv al Microinvest, Dumitru Svinarenco.

______________________________________________________________________________________________________________________

Microinvest este o companie de creditare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Potrivit datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare din 2018, Microinvest este cea mai mare instituție de microfinanțare din țară.

Microinvest este un partener de încredere pentru persoanele fizice și deținătorii micului business, oferind clienților posibilitatea creditării flexibile și responsabile.

Microinvest—un partener de încredere.

Sursa: microinvest.md

Noutăți similare