Azi: € 19,4080 lei 0,0141 $ 17,1276 lei 0,0436

Microinvest a deschis în orașul Soroca cea de-a 13-a reprezentanță

Microinvest a deschis în orașul Soroca cea de-a 13-a reprezentanță Sursa foto: microinvest.md

La data de 28 mai 2019, în orașul Soroca a avut loc evenimentul care a marcat inaugurarea celei de-a 13-a reprezentanțe a companiei Microinvest.

Este un oraș deosebit iar ideile de afaceri pe care le au locuitorii de acolo, sunt de-a dreptul interesante și originale, oferind companiei experiențe noi.

Faptul că încă un oraș din zona nordică a fost ales pentru extinderea companiei, denotă potențialul și încrederea în această regiune.

Ca de fiecare dată, evenimentul marca Microinvest, a adunat aproximativ 50 de antreprenori, agricultori și persoanele fizice care au beneficiat de finanțare transparentă și responsabilă, deoarece este foarte important pentru companie experiența clientului pe tot parcursul colaborării.

"Odată cu deschiderea oficiului în Soroca, ne-am setat scopuri mărețe, cele mai importante fiind acordarea suportului în procesul de dezvoltare a afacerilor sau a scopurilor personale a clienților noștri”, a declarat Oxana Pisaniuc, expert superior Microinvest Soroca.

În noua reprezentanță, clienții sunt întâmpinați atât de experți cu o experiență vastă în creditare, dar și tineri specialiști, întorși în orașul natal după absolvirea studiilor economice din capitală.

Compania reușește să-și mențină poziția de lider a pieței de microfinanțare, ajungând deja la 1,4 mlrd lei portofoliu de credite.

Nu mai este o noutate faptul că secretul succesului companiei stă în atitudinea față de clienți, standardele de deservire certificate la nivel internațional și responsabilitatea cu care se acordă creditele Microinvest.

Sursa: microinvest.md

Noutăți similare