Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

MAIB vă invită să susţineți cauza Hospice Angelus la „Balul anual de caritate”

MAIB vă invită să susţineți cauza Hospice Angelus la „Balul anual de caritate” Sursa foto: maib.md

Astăzi, 24 mai, are loc tradiţionalul „Bal anual de caritate” pentru a împărtăşi spiritul caritabil şi a sensibiliza faţă de cauza Hospice. Programul serii include o cină cu bucate selecte, un program artistic variat, o licitație cu strigare cu prezentare de obiecte inedite, o licitație fără strigare și o tombolă.

Toți banii colectați vor fi utilizați pentru serviciile de Îngrijiri Paliative gratuite prestate de către Hospice Angelus Moldova. Aflaţi detalii despre eveniment şi bilete.  

În calitate de sponsor al „Balului anual de caritate”, Moldova Agroindbank invită să susţineți serviciile paliative din ţara noastră, contribuind cu resurse financiare pentru îngrijirea gratuită a adulţilor şi copiilor aflaţi la evidenţa fundaţiei.

Îngrijirea paliativă are drept scop îmbunătățirea calității vieții atât a pacienților cu boli incurabile, grave, avansate, cu pronostic limitat de viață de până la 12 luni, cât și a familiilor acestora, oferind asistență medicală, socială, consiliere psiho-emoțională și spirituală.

În anul 2018, circa 2000 de persoane au beneficiat de susținere de la Hospice Angelus. Pe parcursul anului 2018 în cadrul primului Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice din Moldova „Casa Angelus”, situat în satul Isacova, raionul Orhei au fost găzduiți 180 pacienți pediatrici, fiind acoperite 4700 zile/pat. Centrul are o capacitate de 15 -18 paturi pentru copii și 10 paturi pentru membrii familiilor acestora.

Moldova Agroindbank este o instituţie social responsabilă, investind în proiecte sociale şi în susţinerea comunităţii.

Sursa: maib.md

Noutăți similare