Azi: € 19,2607 lei 0,0742 $ 17,8258 lei 0,0539

MAIB şi Mastercard te invită la Ziua Naţională a Vinului, ediţia 2019

MAIB şi Mastercard te invită la Ziua Naţională a Vinului, ediţia 2019 Sursa foto: maib.md

Gustă, savurează, descoperă, cu acest îndemn echipa Moldova Agroindbank te invită la Ziua Naţională a Vinului 2019. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Marii Adunări Naţionale în zilele de 5 şi 6 octombrie, fiind organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, în parteneriat cu Moldova Agroindbank şi Mastercard.

Fii oaspetele MAIB şi descoperă la sărbătoare cele mai bune vinuri produse în Moldova de cei mai talentaţi vinificatori ai ţării. Mai mult ca atât, ia cardul bancar Mastercard de la Moldova Agroindbank la eveniment şi bucură-te de cumpărături comode, rapide şi mai avantajoase, întrucât achitările cu Mastercard vor fi însoţite de cadouri garantate la Roata Norocului şi de reduceri.

Urmează condiţiile promoţiei:

  • cumpără la eveniment produse şi achită-le utilizând cardul Mastercard de la Moldova Agroindbank;
  • prezintă cecul în sumă minimă de 300 lei într-o singură tranzacţie la standul Mastercard;
  • învârte Roata Norocului şi primeşte un cadou garantat;
  • în plus, prezentând cecul primeşti garantat un voucher în stilul cardului MAIB – Mastercard, care-ţi oferă o reducere în valoare de 50 de lei pentru următoarea cumpărătură pe teritoriul festivalului.

De asemenea, MAIB te aşteaptă la standul băncii, pentru a afla despre cele mai avantajoase oferte bancare şi a te convinge de ce trebuie să ai un card Mastercard Standard de la Moldova Agroindbank, un card de-al nostru, pentru ai noştri.

Precizăm că la Ziua Naţională a Vinului vor participa 69 de producători de vinuri şi băuturi tari. Echipa Moldova Agroindbank este mândră să sprijine afacerile a 75 de clienţi - vinificatori din ţară, ale căror vinuri şi divinuri, galerii subterane şi vinării duc faima Republicii Moldova departe peste hotarele ei.

Sprijinim tradiţiile în vinificaţie. Puterea stă în noi!

Sursa: maib.md

Noutăți similare