Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Maib încurajează producătorii autohtoni să viziteze expoziția națională „Fabricat în Moldova”

Maib încurajează producătorii autohtoni să viziteze expoziția națională „Fabricat în Moldova” Sursa foto: maib.md

Maib își exprimă susținerea pentru producătorii locali și mediul de afaceri la cea mai așteptată expoziție națională "Fabricat în Moldova". Evenimentul se va desfășura în perioada 31 ianuarie - 4 februarie 2024, la CIE Moldexpo (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1).

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în coordonare cu Guvernul Republicii Moldova.

În cadrul ediției din acest an, expoziţia va fi amplasată sectorial și, în funcție de profilul de activitate, după cum urmează:

  • Pavilionul 1: vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective de mărfuri agro-alimentare din raioanele țării;
  • Pavilionul 2: vor fi expuse întreprinderi industriale, bunuri de larg consum, parcuri industriale, ZEL, servicii financiare și de comerț, turism.

Iată 5 motive de a vizita cea de-a XXI-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”:

  • beneficiezi de oferte speciale și reduceri;
  • ai acces la consultații individuale dedicate afacerii tale la standul maib
  • poți atrage clienţi locali și externi, în mod direct, fără costuri mari;
  • poți găsi furnizori noi cu condiții convenabile fără mari eforturi;
  • posibilitatea de a-ţi studia competitorii.

Totodată, poți să obții informații utile, care vor facilita dezvoltarea ta antreprenorială în cadrul programului de afaceri care se va desfășura paralel cu expoziția. Pe această cale, maib te invită la seminarul informațional susținut de Vadim Culea, Șef al Departamentului Vânzări Business Banking din cadrul maib, cu subiectul „Accelerează afacerea ta cu maib - descoperă parteneriate, produse dedicate și oferte speciale pentru producătorii autohtoni”. După seminar, vei cunoaște cum să faci rost de finanțare pentru afacerea ta, iar multitudinea de informații și oferte disponibile îți vor permite să faci alegerea optimă pentru tine.

Seminarul este gratuit și va avea loc la ora 14:30, pe 1 februarie, în sala de conferințe CIE Moldexpo, pavilionul Central, et. II.

Ești așteptat la standul maib!

Sursa: maib.md

Noutăți similare