Azi: € 19,6362 lei 0,0691 $ 17,7181 lei 0,1020

Ofertele de creditare ale Moldova Agroindbank – prezentate la expoziţia Moldagrotech

Ofertele de creditare ale Moldova Agroindbank – prezentate la expoziţia Moldagrotech Sursa foto: maib.md

A fost dat start sezonului agricol, iar pentru toate planurile tale ai nevoie de mijloace suplimentare de finanţare? În unităţile Moldova Agroindbank dispui de soluţiile de creditare potrivite afacerii şi planurilor tale în domeniul agriculturii.

În plus, în perioada 13 – 16 martie găseşti experții MAIB şi la expoziţia Moldagrotech, ediţia de primăvară, care se va desfăşura la Moldexpo.

În Pavilionul Central reprezentanţii MAIB vor comunica despre multitudinea de oferte şi posibilităţi de finanţare, inclusiv de refinanţare din surse internaţionale.

Reiterăm că în condiţii promoţionale, până pe 31 mai a.c., la Moldova Agroindbank pot fi contractate credite de până la 1 milion de lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni, în condiţii avantajoase.

În plus, datorită parteneriatelor bilaterale încheiate de MAIB cu vânzători/ dealeri de tehnică agro, banca oferă finanţare pentru procurarea tehnicii agricole în condiţii speciale, contribuţia iniţială constituind minimum 30%, iar gajul – însăşi tehnica achiziţionată în credit.

Indiferent de cât de ambiţios ar fi planul de dezvoltare a afacerii, la MAIB beneficiezi de finanţare avantajoasă, potrivită obiectivelor tale de dezvoltare. Ești așteptat în unităţile Moldova Agroindbank, la expoziţia Moldagrotech sau apelează pentru detalii privind opţiunile de finanţare Serviciul Call Center, 022 268 999.

Te credităm uşor. Recoltezi cu spor. Cu MAIB afacerea ta prosperă!

Sursa: maib.md

Noutăți similare