Azi: € 19,1005 lei 0,0054 $ 17,7679 lei 0,0347
Ma: € 19,1701 lei 0,0696 $ 17,7879 lei 0,0200

MAIB participă la prima expoziție virtuală ”Expo Business Moldova 2020”

MAIB participă la prima expoziție virtuală ”Expo Business Moldova 2020” Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank continuă să se implice activ în proiecte de susținere a producătorilor autohtoni. De această dată, banca participă, în calitate de partener general, la prima expoziție virtuală ”Expo Business Moldova 2020”, cu sloganul ”Ai încredere în produsele noastre”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

La evenimentul, care se va încheia pe 19 decembrie participă cca 50 de agenți economici din toate ramurile economiei. Aceștia au oportunitatea perfectă să-și prezinte produsele și serviciile într-un mod interactiv. ”Expo Business Moldova 2020” mai găzduiește un program de afaceri, în cadrul căruia sunt organizate forumuri, mese rotunde etc. Platforma dispune şi de o zonă dedicată întrevederilor B2B cu potenţiali parteneri străini.

Pe lângă susținerea acordată, MAIB prezintă la expoziție o gamă de produse bancare lansate în parteneriat cu antreprenorii din țară: marketplace-ul www.Totul.online, primul card de cumpărături LiberCard, colecția unică de carduri de plată GAMA cu program de loialitate și cashback și credite pentru tehnică agricolă.

Proiectul www.Totul.online reprezintă o platformă online, unde producătorii autohtoni își pot crea propriul magazin cu cheltuieli minime. E rapid, ușor, cu achitare direct în cont și fără investiții suplimentare.

Cardul de cumpărături LiberCard oferă clienților MAIB posibilitatea de a cumpăra în 12 rate orice își doresc, fără să achite dobânzi și costuri suplimentare. Deținătorii LiberCard pot efectua cumpărături sau achita serviciile în peste 4 mii de unități comerciale.

Colecția de carduri de plată GAMA este un produs nou și unic pentru piața din Moldova, deoarece acordă clienților MAIB un șir de avantaje unice: cashback garantat atât de la bancă, cât şi de la parteneri pentru plăţile zilnice în unităţile comerciale şi de prestări servicii; posibilitatea de a accesa resursele liniei de credit, cu o perioadă de graţie de până la 60 de zile; acces gratuit și nelimitat la serviciile Premium din aeroporturile internaționale; posibilitatea de a transfera salariul pe cardul GAMA etc.

Un alt produs lansat în parteneriat reprezintă creditele pentru tehnică agricolă, care pot fi obţinute simplu şi rapid, doar cu gajul tehnicii procurate. În special, mijloacele financiare se acordă pe o perioadă de până la 5 ani pentru procurarea tehnicii agricole, implementarea soluţiilor inteligente de automatizare a lucrărilor agricole sau achiziţia utilajelor şi echipamentelor specializate de calitate înaltă.

Te invităm să vizitezi expoziția virtuală, inclusiv standul MAIB, pentru a afla mai multe despre gama de produse. Pentru aceasta e nevoie să te înregistrezi aici, selectând opțiunea de vizitator și completând câmpurile necesare.

Sursa: maib.md

Noutăți similare