Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

(foto) ProCredit Bank te aduce mai aproape de inovație și comoditate

(foto) ProCredit Bank te aduce mai aproape de inovație și comoditate Sursa foto: procreditbank.md

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare, progres și inovație, iar implementarea conceptului nou de deservire bancară este o dovadă clară în acest sens. Acest concept se bazează pe tehnologii noi și aduce mai multă eficiență și respectiv mai multă valoare adăugată clienților săi. Astfel, începând cu 26 noiembrie 2015, ProCredit Bank pune la dispoziția clienților un nou concept de deservire, inovator si unic, care implică două componente de bază – consultarea profesională la cel mai înalt nivel și serviciile bancare simple disponibile în regim non-stop, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Inaugurarea conceptului nou de deservire a clienților a fost marcat în filiala ProCredit Bank de pe bd. Renaşterii Naţionale 12.

La evenimentul de inaugurare a noului concept de deservire au fost prezenți clienții băncii, partenerii care au contribuit la realizarea proiectului si angajații băncii. Panglica roșie de inaugurare a fost tăiată de preşedintele Consiliului de Administraţie al ProCredit Bank Alois Knobloch împreună cu unul dintre cei mai vechi și fideli clienți ai băncii – Cosariov Vladimir, proprietarul companiei „Aprotehpro”.

„Prin conceptul nostru de autodeservire avem scopul de a stabili standarde noi pentru sistemul bancar. Prin utilizarea tehnologiilor moderne, am implementat servicii pentru clienții noștri care sunt foarte convenabile și economisesc timp. Echipamentele au fost selectate pentru a corespunde diverselor cerințe ale clienților, în special ale clienților business”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie Alois Knobloch la evenimentul de lansare a zonei de autodeservire.

Dl. Knobloch a menționat de asemenea că scopul ProCredit Bank este de a sprijini dezvoltarea afacerilor locale, în special a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, care de cele mai deseori funcționează într-un mediu economic dificil și au nevoie de un partener puternic.

„ProCredit Bank este un partener de afaceri stabil și sigur pentru toți clienții, pentru care transparența și responsabilitatea sunt valori fundamentale”, a declarat domnul Alois Knobloch.

  

Serviciile de autodeservire includ: Sistemul bancar la distanță – ProBanking, Notificările electronice, Zonele de Autodeservire 24/7 și serviciul inovativ pentru piața Republicii Moldova – Suplinirea contului în avans.

În zonele de autodeservire se găsesc patru dispozitive:

1. bancomatul clasic, care permite scoaterea banilor în numerar de pe cont.

2. terminalul de plăți care se poate utiliza pentru suplinirea contului cu sume relativ mici.

3. bancomatul pentru suplinirea și extragerea numerarului, avantajul de baza al acestui dispozitiv fiind acceptarea concomitentă a până la 50 de bancnote, care pot fi de valori diferite. Banii ajung în cont imediat și sunt disponibili pentru utilizarea ulterioară.

4. safeul de depozitare, care oferă posibilitatea de a suplini contul cu sume mai mari și este destinat în mod special pentru clienții business. Banii în numerar se aranjează în mod aleatoriu, se sigilează într-un „plic” special, care urmează să fie lăsat în safeu. Pentru utilizarea safeului clienții au nevoie de card bancar. Banii ajung pe cont în decursul unei zile operaționale.

„Lucrăm cu ProCredit Bank din prima zi de existență și această bancă mereu uimește cu serviciile sale inovative. Nu cunosc pe nimeni căruia să-i placă să stea în rând la bancă, iar această zonă de autodeservire îți permite în mai puțin de 15 minute să îți rezolvi problema. În opinia mea, cel mai important avantaj pe care îl au zonele de autodeservire este operativitatea”, a declarat proprietarul companiei „Aprotehpro” Cosariov Vladimir.

Zonele de autodeservire sunt puse la dispoziția clienților în toate agențiile și filialele băncii. Acum clienții au posibilitatea să planifice agenda zilei sale de business în dependență de dinamica afacerii, fără a fi limitați de orele de lucru ale băncii.

  

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare