Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

(foto) Otkritie Private Banking – reprezentanța bancară din Moscova unde se deservesc clienții VIP

(foto) Otkritie Private Banking – reprezentanța bancară din Moscova unde se deservesc clienții VIP Sursa foto: finparty.ru

Finparty.ru a publicat un reportaj foto din cadrul subdiviziunii Private Banking a instituției financiare Otkritie. Noul oficiu unde se deservesc cei mai bogați clienți ai băncii a fost deschis recent la o adresă nouă din inima capitalei Rusiei.

“Ne-am străduit să creăm un loc confortabil și sigur ce apără clienții de gălăgia orașului – o oază de liniște unde clienții să dorească să revină din nou”, spune Alina Nazarova, conducătoarea reprezentanței bancare.

Clienții băncii beneficiază de o parcare multietajată subterană în 2 nivele, inclusiv își pot încărca automobilul Tesla (câțiva dintre clienții băncii deja se deplasează cu astfel de automobile electrice).

Un etaj întreg este dedicat celor 130 de angajați ai subdiviziunii de Private Banking. Aici ei pot juca ping-pong, servi o cafea în bucătărie sau purta o discuție privată telefonică în cabinele special amenajate.

Etajul 3 este dedicat clienților și confortului acestora. Sunt câteva spații de așteptare unde clienții pot servi ceai/cafea. De asemenea clienții pot juca o partidă de minigolf sau șah.

Un element aparte este dulapul de vinuri, unde sunt prezente vinuri produse în Franța, Italia sau Noua Zeelandă. Aici clienții se pot delecta cu un pahar de vin, dar de cumpărat careva vin care l-ea plăcut nu este posibil. Pentru doritori, banca va participa la formarea colecției proprii de vinuri.

Camerele de negocieri & discuții cu clienții sunt dotate cu tot ceea ce este necesar din punct de vedere tehnic – ecrane mari, tablete, posibilitatea conectării device-urilor etc.

Vedeți în continuare imagini ale subdiviziunii Otkritie Private Banking din Moscova. Sursa foto: finparty.ru.

  

  

  

 

  

  

  

  

  

Sursa: finparty.ru

Noutăți similare