Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

(foto) FinComBank a deschis o nouă sucursală în orașul Bălți

(foto) FinComBank a deschis o nouă sucursală în orașul Bălți Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a deschis ușile unei noi agenții în orașul Bălți, pentru deservirea persoanelor fizice și juridice. Astfel, serviciile bancare oferite de către FinComBank au devenit mai accesibile localnicilor din nordul țării.

Printre produsele lansate recent de către FinComBank se numără:

  • Credit Card Opti - destinat persoanelor fizice angajate în câmpul muncii;
  • Creditul Express Simplu – care poate fi obținut doar cu buletinul de identitate;
  • creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite”;
  • servicii de asigurare în parteneriat cu Grawe Carat.

Toate produsele bancare le găsiți pe pagina web fincombank.com.

În total, FinComBank deține 92 de sucursale amplasate pe teritoriul Republicii Moldova, iar clienții băncii includ persoanele fizice, juridice și cetățeni străini. Agenția nr. 8 a băncii FinComBank deschisă la Bălți este localizată pe str. Ștefan cel Mare 37/19.

De menționat este faptul că în luna iulie a anului curent la concursul „Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei 2015”, filiala FinComBank din mun. Comrat a fost desemnată „Cea mai bună bancă la oferirea serviciilor pentru antreprenori”. Mai mult decât atât, FinComBank a fost premiat și de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) cu trofeul Mercuriul de Aur 2015 pentru activitatea responsabilă pe care o are banca în domeniul social.

______________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

  

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare