Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank lansează Creditul Express Simplu - avantajos și uşor de obținut

FinComBank lansează Creditul Express Simplu - avantajos și uşor de obținut Sursa foto: fincombank.com

Începând cu 29 iunie 2016, FinComBank lansează Creditul Express Simplu – serviciu care permite oricărui cetățean să-și finanțeze cheltuielile personale.

Creditul Express Simplu este rapid şi accesibil. Astfel, doar cu buletinul de identitate, FinComBank îţi oferă credite până la 10.000 lei, fără gaj, pentru o perioadă de 12 luni.

Creditul Express Simplu este destinat persoanelor fizice și a fost lansat pentru a oferi fiecărui cetățean stabilitate şi siguranţă. Obţine-l de la sucursalele FinComBank şi bucură-te de beneficiile pe care ţi le oferă.

FinComBank este banca care surprinde mereu prin serviciile avantajoase pe care le oferă. Anterior, banca a lansat creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite” destinat cumpărării, construcției sau modernizării locuinței. Mai mult decât atât, la 23 iunie a.c. , banca a redus rata dobânzii la creditele de consum pentru persoanele fizice. Toate serviciile bancare le găsiți pe pagina web a băncii fincombank.com sau direct la sucursalele FinComBank. În prezent, banca deține 88 de agenții și filiale pe teritoriul Republicii Moldova.

De-a lungul activității sale, FinComBank a reușit să câștige încrederea cetățenilor. Recent, FinCombank a fost premiat pentru profesionismul în domeniul deservirii și calității produselor oferite clienților băncii.

________________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare