Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank te invită la Festivalul BBQ

FinComBank te invită la Festivalul BBQ Sursa foto: fincombank.com

FinComBank te invită la cea de-a 4-a ediție a Festivalului Barbecue, care va avea loc în perioada 27-29 mai, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”.

În cadrul evenimentului vizitatorii se vor putea delecta cu cele mai gustoase rețete, show culinar, vor putea participa la tombole, concursuri, iar pentru cei mici organizatorii au pregătit activități colorate și distractive.

Totodată, la standul FinComBank, specialiștii băncii vor elibera carduri pentru ofertele „Sunt Mămică” și „Vârsta de aur”.

Surprizele evenimentului nu se opresc aici. Pe 28 mai, în cadrul festivalului va fi difuzată finala Champions League 2016, sunt așteptați în această zi circa 3.000 de microbiști pentru a urmări în direct meciul de fotbal. Menționăm că intrarea la eveniment este gratuită.

Vino la BBQ Fest pentru a da start sezonului estival alături de FinComBank. Detalii despre festival le găsiți aici.

Menționăm că în activitatea sa FinComBank susține și se implică în proiecte de caritate, culturale și de agrement, banca fiind partenerul de încredere a numeroaselor evenimente desfășurate în țară.

   

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și deasigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare