Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

FinComBank susține antreprenorii locali în cadrul campaniei ”Zilele businessului regional”

FinComBank susține antreprenorii locali în cadrul campaniei ”Zilele businessului regional” Sursa foto: fincombank.com

Campania ”Zilele businessului regional” reprezintă o serie de evenimente publice, organizate de Ministerul Economiei și ODIMM în perioada 20 octombrie -16 noiembrie 2015, pe platforma incubatoarelor de afaceri din Soroca, Ștefan Vodă, Leova, Rezina, Sângerei, Nisporeni, Dubăsari, Cimișlia și Ceadâr-Lunga.

Scopul campaniei este identificarea nevoilor antreprenorilor locali, elaborarea măsurilor de ameliorare, informarea și consultarea privind accesul la fondurile externe.

Agenda evenimentelor include prezentări ale specialiștilor Ministerului și experților din cadrul proiectelor de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe cea externă, consultanța specialiștilor din cadrul ODIMM și FinComBank.

Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Băncii, Rudenco Larisa a declarat:

“Ne-am alăturat acestei campanii de la primele evenimente. Suntem banca IMM-urilor și dorim să fim cât mai aproape de antreprenorii regionali, să-i susținem, să-i încurajăm într-o situație deloc ușoară din punct de vedere social-economic. La aceste evenimente banca oferă consultanță necesară pentru a facilita accesul la creditele pentru IMM-uri atât din fonduri interne cât și din cele externe. Plus la aceasta venim și cu o ofertă specială, având un rol de mentor financiar.”

”Cred că una dintre măsurile pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii ar fi îmbunătăţirea comunicării dintre mediul de afaceri şi Ministerul Economiei. De aceea, în cadrul evenimentului, am inclus o sesiune de dezbateri pe marginea problemelor și a constrângerilor cu care se confruntă antreprenorii. La finele acestei campanii le vom analiza și vom veni cu un set de măsuri probusiness”, a spus Stephane Bride.

Primul eveniment a avut loc la Soroca și a adunat 60 de antreprenori, următorul eveniment a avut loc la Ștefan Vodă, ieri am fost la Rezina, iar pe 30 octombrie ne întâlnim la incubatorul de la Leova.

FinComBank. Într-un pas prin viață.

FinComBank este banca orientată spre finanțarea business-ului mic și mijlociu. Coeficientul creditelor acordate  întreprinderilor mici şi mijlocii constituie 65,46%  din portofoliu total de credite.

FinComBank pune la dispoziţia clienţilor săi deservirea conturilor, linii de credit, credite investiţionale şi pentru completarea mijloacelor circulante, pachete salariale, credite de consum, depozite cu dobânzi atractive, internet banking, carduri bancare şi alte produse.

Pentru detalii vă puteți adresa:

Oficiul Central FinComBank S.A.

mun. Chişinău,

str. A. Puşkin 26,

tеl. 022 26-99-32

Web site: www.fincombank.com

Sursa: fincombank.com / mec.gov.md

Noutăți similare