Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

FinComBank se extinde și devine mai aproape de clienții săi, o nouă agenție - la Căușeni

FinComBank se extinde și devine mai aproape de clienții săi, o nouă agenție - la Căușeni Sursa foto: fincombank.com

Pe 29 august FinComBank a deschis o nouă agenție la Căușeni. FinComBank, astfel, pune la dispoziția publicului din Căușeni o echipă profesionistă în domeniul financiar-bancar, un spectru larg și modern de servicii și produse financiar-bancare dedicate persoanelor fizice, cât și juridice.

Printre serviciile financiar-bancare oferite persoanelor fizice se regăsesc: schimbul valutar, transferurile bănești, credite, depozite și, desigur, deschiderea cardurilor bancare. Clienții FinComBank mai pot beneficia și de asemenea servicii cum ar fi – internet banking prin FinComPay, depozite, credite, carduri bancare din seria Business, precum și de întreg spectrul de servicii bancare necesare bunei funcționări a unei companii, în relația cu furnizorii, clienții locali și internaționali, precum și proiectele salariale.

 „FinComBank deține o rețea extinsă de filiale și agenții în întreaga țară. Inovațiile și modernizarea sunt principiile de bază care propulsează deciziile operaționale ale băncii, în așa fel încât clienții noștri să fie confortabili și mulțumiți de serviciile pe care le prestăm”, a spus Elena Stovbun, directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

Agenția Nr.13 din Căușeni o puteți găsi la adresa str. Mihai Eminescu 16. FinComBank deține în total 101 sucursale pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactați:


Despre FinComBank

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare