Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) FinComBank - premiat pentru serviciile pe care le oferă antreprenorilor din Găgăuzia

(foto) FinComBank - premiat pentru serviciile pe care le oferă antreprenorilor din Găgăuzia Sursa foto: fincombank.com

Filiala FinComBank din mun. Comrat a fost desemnată „Cea mai bună bancă la oferirea serviciilor pentru antreprenori” în cadrul concursului „Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei 2015” desfășurat pe 27 iulie a.c., în satul Avdarma din raionul Comrat. Concursul, devenit deja o tradiție pentru UTA Găgăuzia, premiază cei mai performați agenți economici din regiune.

„Aprecierea pe care o avem din partea clienților noștri ne motivează să devenim mai profesioniști și să avansăm în continuare. Astăzi, antreprenorii îşi doresc mai mult ca oricând de la instituţiile bancare un parteneriat sigur. Prin serviciile bancare și ofertele avantajoase, FinComBank întotdeauna va susține agenții economici din toate sectoarele de bază a economiei țării”, a declarat Elena Stovbun, director-adjunct Departamentul Dezvoltare Business FinComBank.

La evenimentul de decernare a premiilor au participat Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, administrația locală, precum și reprezentanți ai ambasadelor Federației Ruse, Ungariei, Suediei, Poloniei și altor țări.

Potrivit organizatorilor concursului, în acest an la competiție au participat 120 de antreprenori, astfel că anual numărul participanților este în continuă creștere. Ulterior, agenții economici participanți la concurs au fost selectați pentru 28 de categorii care reprezintă cele mai răspândite domenii de activitate din UTA Găgăuzia.

Anterior, FinComBank a fost premiat de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) cu trofeul Mercuriul de Aur 2015 pentru activitatea responsabilă pe care o are banca în domeniul social. La 1 iulie 2016, FinComBank a marcat 23 de ani de activitate pe piața bancară a Republicii Moldova.

________________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare