Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

FinComBank – mereu deschis pentru IMM-urile din țară

FinComBank – mereu deschis pentru IMM-urile din țară Sursa foto: fincombank.com

Pe 20 aprilie, FinComBank a participat la Conferinţa naţională „ Programul PARE 1+1: rezultate noi și provocări ”, în cadrul căreia a prezentat gama de servicii oferite mediului de afaceri, precum și proiectele de suport destinate antreprenorilor.

În cadrul evenimentului, FinComBank a participat la dialogul constructiv privind dezvoltarea și extinderea instrumentelor de suport ale IMM-urilor din Republica Moldova.

Evenimentul a fost organizat de către ODIMM (Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii) și a întrunit peste 100 de invitați, inclusiv beneficiari ai „PARE 1+1” și oficiali: Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, Viceministru al Economiei, Vitalie Iurcu şi Șeful Delegației Uniunii Europene, Pirkka Tapiola.

FinComBank întotdeauna a susținut activitatea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova, precum și întreprinzătorii individuali privați. Astfel, circa 90% dintre creditele oferite de către bancă sunt emise pentru IMM-uri.

FinComBank a fost înființată în anul 1993 și fiind un pionier în introducerea produselor și serviciilor din domeniul financiar. Astăzi este o bancă de dimensiuni medii bine poziționată, profitabilă, cu o echipa profesionistă și dedicată.

În martie 2016, FinComBank a fost clasat pe locul 4 în Ratingul transparenței și calității acționarilor din sectorul bancar al Republicii Moldova. Topul a fost creat de Centrul Analitic Independent Expert-Group.

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare