Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

FinComBank – într-un pas cu dezvoltarea mediului de afaceri autohton

FinComBank – într-un pas cu dezvoltarea mediului de afaceri autohton Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a participat la Proexport Forum 2016 care a avut loc în cadrul celei de-a 4-a ediții Moldova Business Week 2016 - eveniment dedicat oportunităților comerciale și investiționale din Republica Moldova. În cadrul evenimentului, reprezentanții FinComBank au oferit suport informativ și au prezentat la stand-ul băncii serviciile bancar-financiare dezvoltate de către bancă. 

„Un mediu de afaceri sănătos va contribui la dezvoltarea economică a țării noastre, avem un obiectiv comun care ne unește pe toți. FinComBank își va continuă strategia sa de bancă care susține ÎMM-urile și se implică activ la evenimentele dedicate climatului investițional și sporirii competitivității. O temă mai mult decât actuală pentru antreprenori ar fi sursele eficiente de finanțare pentru consolidarea capacității de export al IMM-urilor, subiect de anvergură și pentru experții FinComBank”, a declarat Elena Stovbun, Director-adjunct, Departamentul de Dezvoltare al Businessului FinComBank.

Moldova Business Week 2016 s-a desfășurat în perioada 4-7 octombrie și, potrivit organizatorilor, evenimentul a întrunit peste 1.500 de agenți economici, reprezentanți ai administrației publice, parteneri de dezvoltare, 80 de speakeri din Republica Moldova și de peste hotare.

FinComBank urmează poziția de pionier în aplicarea celor mai eficiente soluții pentru mediul de afaceri în construirea produselor și serviciilor din domeniul financiar-bancar. Menționăm că, pentru dezvoltarea propriului business, antreprenorii pot beneficia de resursele externe IFAD, PAC, RISP. Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați la tel. +373 22 26 98 98, adresa - mun. Chișinău, str. Pușkin 26.

______________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

  

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare