Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

FinComBank – banca care te premiază pentru tranzacțiile bănești

FinComBank – banca care te premiază pentru tranzacțiile bănești Sursa foto: facebook.com/fincombank

FinComBank continuă să-și premieze clienții fideli în cadrul campaniei „Mai bogat cu Western Union și FinComBank".

Pe data de 21 aprilie 2016, în cadrul celei de-a 3-a extragere din cadrul campaniei „Mai bogat cu Western Union și FinComBank" au fost premiați câștigătorii lunari și semestriali. Astfel, au fost înmânate 2 premii a câte 500$ fiecare, din cele 4 premii mari disponibile, precum și premiile în valoare de 50$.

Criteriile de selecție a câștigătorilor sunt: 1. cele mai multe transferuri și 2. cele mai mari sume ale transferurilor efectuate. Premiile puse la dispoziție sunt mai mult decât generoase:

  • 4 premii a câte 500$;
  • 48 premii a câte 50$;
  • 135 de premii garantate pentru clienții care efectuează peste 2 transferuri bănești.

Campania "Mai bogat cu Western Union și FinComBank" a fost lansată în perioada 20 decembrie 2015 și va continua până pe 20 iunie 2016.

Doritorii de a participa la campanie sunt îndemnați să urmeze pașii de mai jos:

1. Să trimită sau să primească bani prin sistemul Western Union în una dintre filiale băncii FinComBank;

2. Să pună like la pagina de Facebook / FinComBank S.A. sau Facebook / MoneyTransferMoldova;

3. Să completeze formularul de aplicare.

FinComBank se bucură de încredere din partea publicului și asigură transparență în activitatea sa. Astfel, fiecare participant înregistrat în cadrul campaniei poate asista la extrageri, însă doar dacă se va înregistra în prealabil. Cu FinComBank banii pot fi câștigați cu ușurință! Înregistrează-te la concurs și ia-ți premiul mult așteptat.

Mai multe detalii - mtm.gpi-company.com/ro/regulation

__________________________________________________________________________________________________

Despre FinComBank S.A.

FinComBank S.A. este una din băncile comerciale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative şi investiţionale atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII). În prezent, FinComBank deține 17 filiale şi 67 agenţii plasate în toată țara.

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare